Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Betaling innland

Vi hjelper deg å finne raske og effektive betalingsløsninger ved innenlands betaling.

ikonBetalingsterminalVi tilbyr stasjonære og mobile betalingsterminaler i samarbeid med Nets. Ved avregning av kredittkort samarbeider vi med Teller.
Les mer
ikonEfaktura B2CeFaktura B2C passer for bedrifter som har et stort antall faste betalere. Løsningen krever at bedriften har et faktureringssystem som støtter eFaktura.
Les mer
ikonEfaktura B2BEfaktura effektiviserer fakturahåndteringen og gir betydelige kostnadsreduksjoner sammenlignet med papirfakturering.
Les mer
ikonAvtalegiroPasser for bedrifter som har faste utsendelser av regninger, stort transaksjonsvolum og mange kunder som betaler ofte.
Les mer
ikonDirekte remitteringNy etablering av Direkte remittering mot Nets tilbys ikke lenger.
Tidligere etablerte avtaler vil fungere som normalt inntil videre.
Les mer
ikonVippsVipps ønsker å gjøre betaling befriende enkelt. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto.
Les mer
ikoneGiro og CremuleGiro/Cremul passer for bedrifter som vil ha elektronisk informasjon om alle innbetalinger på konto uansett betalingsform og som har muligheter til å behandle denne informasjonen selv.
Les mer
ikonOCR-giroOCR gir en faktura med KID. Når kundene benytter KID ved betaling, får du en OCR-fil med informasjon om innbetalingene som benyttes til automatisk oppdatering av reskontroen.
Les mer
ikonInnbetaling TotalInnbetaling Total er en elektronisk tjeneste for rapportering om krediterte transaksjoner, og en videreutvikling av dagens OCR/eGiro løsning.
Les mer
ikonNattsafeDu inngår en avtale om bruk av Nattsafe med banken og leverer dagsomsetningen din i en av Sparebanken Møres nattsafer - når som helst på døgnet og med en hyppighet som passer deg.ikonBestill vekselVi anbefaler bruk av Vipps eller kort for betaling. Om du likevel har behov for vekslepenger kan dette bestilles her.
Bestill her

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker dere mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.
...