Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
TRYGGHET I HVERDAGEN

Forsikring

Vi hjelper deg å finne gode løsninger som gir deg og din virksomhet trygghet om noe plutselig og uforutsett skulle skje.

Næringsforsikring - produktoversikt

ikonNæringsforsikringHeldekning på eiendeler og avbruddAnsvarsforsikring, forsikring av bedriftens eiendeler og stans i driften som følge av skade. De viktigste forsikringene for å sikre at driften fortsetter som før dersom uhellet er ute.
Les mer
ikonDataangrepsforsikringHva gjør du om bedriften din rammes?I 2018 ble 22 000 norske bedrifter rammet av en eller annen form for cyberangrep. Vår dataangrepsforsikring beskytter bedriften med både gjenoppretting av data og erstatning ved avbrudd.
Les mer
ikonLandbruksforsikringSikkerhet i landbruketForsikringsløsninger for deg som driver med landbruk. Blant annet kan bolighus, driftsbygninger, landbruksmaskiner, gårdsbil og dyr forsikres.
Les mer
ikonHåndverkerforsikringAlt du trenger i en og samme forsikringEn komplett forsikringspakke som gjør det enkelt for deg å være riktig forsikret til en gunstig pris. Vi vet hvilke forsikringer du må ha og hvilke du bør ha.
Les mer
ikonPersonalforsikringerSikrer bedriftens viktigste ressursVi vet at gode forsikringsløsninger for de som jobber i bedriften er av stor betydning. Blant annet tilbyr vi yrkesskadeforsikring, kollektiv ulykke og gruppeliv.
Les mer
ikonReiseforsikringTrygghet for dine ansatteReiseforsikring for bedrifter gjelder for alle typer tjenestereiser, også til og fra jobb. Forsikringen kan utvides til å dekke den ansattes familie på ferie-/fritidsreiser.
Les mer
ikonHelseforsikring En helseforsikring til alleHelseforsikring med behandlingsgaranti sikrer deg og dine medarbeidere rask behandling. Forsikringen kan bidra til at veien tilbake til jobb blir raskere og rimeligere.
Kontakt meg
ikonHuseierforsikringTrygghet for deg som huseierMed vår huseierforsikring har du økonomisk sikkerhet dersom det skulle begynne å brenne, noen bryter seg inn eller om vannet plutselig står i kjelleren, samt mye mer.
Les mer
ikonKjøretøyForsikre kjøretøy og maskinerVi har gode løsninger for forsikring av blant annet landbruks- og arbeidsmaskin, næringsbil, storbil og drosje.
Kontakt meg
ikonAndre forsikringerSkreddersydde løsningerVi tilbyr en rekke ulike forsikringer tilpasset bedriftens behov. Blant annet tilbys forsikring for transport, ansvar og formuesansvar.
Kontakt meg

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker dere mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.
...