Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
 

BØRS OG BACALAO ER AVLYST

Sparebanken Møre har foretatt en risikovurdering av våre kommende arrangement etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi har derfor besluttet å avlyse investorseminaret Børs og Bacalao som et tiltak for å redusere smitterisikoen av koronaviruset (covid-19). 

Kåringen av vinneren for Næringsteft, som skulle offentliggjøres på Børs og Bacalao, vil uansett bli foretatt denne dagen.

Børs og Bacalao er en viktig og populær møteplass for mange. Vi vil vurdere muligheten for å arrangere investorseminaret senere i år.

----

Få med deg presentasjoner fra Aker Solutions ASA, Nel ASA, Scatec Solar ASA og Tomra ASA og Sparebanken Møre. I tillegg får du konkrete investeringsanbefalinger, et rykende ferskt konjunkturbarometer for Møre og Romsdal og finalen i Næringsteft.

Kan vi tenke bærekraft i investeringene våre?

Til årets Børs og Bacalao har vi invitert fire børsnoterte selskap, som utvikler løsninger for en bedre framtid for kommende generasjoner. Er bærekraft noe som bør påvirke plasseringene dine?

Sparebanken Møre har selv definert bærekraft som et strategisk satsingsområde, og ønsker å bidra gjennom både samfunnsengasjement og ordinær bankdrift. Hvordan kan vi være hverandres pådrivere?

Få også med deg presentasjonen av SSBs nye konjunkturbarometer med økonomiske utsikter for Møre og Romsdal. Hvordan vil dette påvirke din bedrift? 

Programmet avsluttes med en nervepirrende finale i Næringsteft, der vinneren får 1 million kroner. Over 80 gründere har vært med på denne kompetansereisen. Kanskje er noen av disse framtidige børsvinnere?

Konferansier for kvelden er Thomas L. Johansen, aksjemegler i Sparebanken Møre. Etter presentasjonene inviterer vi alle til bacalao.

Program

 • HAVVIND - Aker Solutions ASA
  Astrid Skarheim Onsum, Head of Offshore Wind Power
 • SOLENERGI - Scatec Solar ASA
  Roar Haugland, EVP HSSE & Sustainability
 • HYDROGEN - NEL ASA
  Bjørn Simonsen, VP Investor Relations & Corporate Communication
 • SIRKULÆRØKONOMI/PANT OG SORTERING - TOMRA ASA
  Elisabet V. Sandnes, Konserndirektør for Strategi
 • Sparebanken Møre
  Trond Lars Nydal, Adm. direktør
 • Hva er de økonomiske utsiktene for Møre og Romsdal?
  Inge Furre, Sjeføkonom
 • Hvilke aksjer bør du kjøpe nå?
  Trond Moldskred, leder Aktiv forvatning
 • Finale Næringsteft - Hvem vinner 1 million kroner?
  Linda Rafteseth Grimstad, prosjektleder Næringsteft