Om oss


Gjennom generasjoner har mennesker på Nordvestlandet tatt sjanser og grepet muligheter. De har bidratt til å skape et levende lokalsamfunn og gode levekår for befolkningen. Sparebanken Møre er en del av denne kulturen - vi hører til her! Sparebanken Møre er summen av en rekke sparebanker som ble etablert på 1840-tallet og utover. Vi har vært pådrivere i samfunnsutviklingen og støttet det lokale initiativ i 170 år!
 
Nordvestlandet er en region i utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Som en regional bank er vi en del av denne utviklingen og vi arbeider hver eneste dag for å gi den beste servicen til kundene våre.
 
I dag er Sparebanken Møre det ledende finanshuset i fylket og har en forvaltningskapital på over 51 milliard kroner, 430 ansatte og 30 kontor i 24 kommuner i Møre og Romsdal. Banken har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person- og bedriftsmarked, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige Møre og Romsdal.