Styret

Leif-Arne Langøy
 
Styreleder

Leif-Arne Langøy er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han er bosatt i Haram kommune og er i dag eier og daglig leder i Lapas AS. I perioden 2003 - 2009 var Langøy konsernsjef i Aker ASA, og i 2006 - 2009 var han også styreleder i selskapet. Tidligere har Langøy blant annet vært konsernsjef i Aker Yards ASA og konsernsjef i Aker Brattvaag. Langøy har en rekke styreverv og ble valgt som styreleder i Sparebanken Møre i 2011. Han var også styreleder i banken fra 1998 til 2003.
Leif-Arne Langøy
Roy Reite
 
Styrets nestleder

Roy Reite er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har bred erfaring fra maritim industri. Han er i dag konsernsjef i Vard Holdings Limited, et selskap med datterselskap i Norge, Romania, Brasil, Singapore og Vietnam. Roy Reite har vært styremedlem i Sparebanken Møre siden 2004 og er bosatt i Ålesund kommune.
Roy Reite
Ragna Brenne Bjerkeset
 
Styremedlem

Ragna Brenne Bjerkset er utdannet sivilagronom fra UMB (Universitetet for Miljø og Biovitenskap) med tilleggsutdannelse innenfor markedsføring, innovasjon og ledelse. Hun er også ICF sertifisert coach. Tidligere erfaring fra konsulentbransjen i Møre og Romsdal og fra flere lederstillinger i Tine SA. I dag er hun ansatt som seniorrådgiver i TIBE PR. Bjerkeseth har vært styremedlem i Sparebanken Møre fra 2011 og har i tillegg flere styreverv innenfor regionens næringsliv. Hun er bosatt i Fræna kommune.
Ragna Brenne  Bjerkeset
Henrik Grung
 
Styremedlem

Henrik Grung er partner i advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, hvor han også er styreleder. Selskapet har ca. 185 medarbeider på kontorer i de fleste større byer i Norge, og har også en betydelig internasjonal aktivitet. Grung arbeider hovedsakelig med strategisk juridisk rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning innen bransjene fiskeri, utvikling av næringseiendom, myndighetsforvaltning, handel og industri. Han er utdannet cand. jur. ved Universitetet i Bergen.
Henrik Grung
Rita Christina Sævik
 
Styremedlem

Rita Christina Sævik er utdannet styrmann, og har i tillegg en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI. Hun er aksjonær og daglig leder i Ervik & Sævik AS, som eier og drifter multifartøyet M/S Christina E. Sævik har vært styremedlem i Sparebanken Møre fra 2014 og har i tillegg styreverv i Sintef Fiskeri og Havbruk og World Wide Supply AS. Hun er bosatt i Fosnavåg i Herøy kommune.

Rita Christina Sævik
Ann Magritt Bjåstad Vikebakk
 
Styremedlem

Ann Magritt Bjåstad Vikebakk er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har tidligere vært ansatt i Advokatfirmaet Schjødt AS. I 2013 startet hun Bjåstad Vikebakk Advokatfirma AS, med skatterett, kontrakter og fast eiendom som hovedarbeidsområder. Vikebakk har vært styremedlem i Sparebanken Møre fra 2014, og har i tillegg styreverv i flere selskaper, herunder Hareid Elektriske AS. Hun har også vært aktiv i kommunestyret og formannskapet i Hareid gjennom flere år. Vikebakk er bosatt i Hareid kommune.
Ann Magritt Bjåstad Vikebakk
Helge Karsten Knudsen
 
Styremedlem

Helge Karsten Knudsen er hovedtillitsvalgt i Sparebanken Møre og har vært styremedlem siden 2014, han var også styremedlem i perioden 2001 -2012. Han ble ansatt i Sparebanken Møre i 1973 og har mange års erfaring som kundeansvarlig bak seg. Helge Karsten Knudsen er bosatt i Ålesund kommune.
Helge Karsten  Knudsen