Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Viktig informasjon

I forbindelse med den pågående situasjonen rundt koronaviruset (COVID-19) har vi samlet viktig informasjon for deg her. Siden vil bli løpende oppdatert.

Nyttig informasjon

Privatøkonomi
bilde

Bapp, bapp:

Nå kan du få BankID-app
Hvor er den helsikes kodebrikken! Har du tenkt denne tanken så er du ikke alene. Vi er mange som har tømt vesker, skuffer og skap på jakt etter den.
Privatøkonomi
bilde

Kort eller kontanter:

Gir du barna feriepenger?
Mange voksne sliter med å lære barna om penger og økonomi i en hverdag der vi vippser, betaler regninger, sjekker saldo eller betaler for parkering med apper på telefonen.
Privatøkonomi
bilde

Sett sjøbein

Sommer til sjøs
Frisk sjøluft, bølgeskvulp og måkeskrik. Mange skal tilbringe årets sommerferie til sjøs, og det med god grunn.
Privatøkonomi
bilde

Klar for ferie?

Tips til en tryggere sommer
Sommerferien er rett rundt hjørnet og mange har planene klare. Kanskje skal du oppdage Norge på langs, på tvers eller være turist i eget nærområde? Uansett hvor og hvordan du tenker å tilbringe ferien i sommer, har vi samlet noen tips for en tryggere sommer.
Privatøkonomi
bilde

Skap drømmeferien

Turist i eget land
2020 er året hvor mye er annerledes, inkludert sommerferien. Noen ferieplaner er avlyst, andre utsatt. Heldige er vi som bor i et land proppet med ferieperler og spennende opplevelser for store og små. Noen finner du rett i nærheten, andre krever litt mer planlegging.
Lokalt engasjement
bilde

Musikkprisen 2020

Fortsatt Kontrollert Kaos
Etter fem heile dagar i studio er Roy-André Øvrelid og resten av Hip-Hop bandet Kontrollert Kaos klar med fundamentet til det nye albumet. Det har gått eit år sidan dei vann Musikkprisen 2019 med låten "Kvar vår vei". No har dei ni nyinnspelte låtar som ventar på siste finish.

Vi hjelper deg gjerne

Privat: 70 11 30 00 / man - fre 08:00-20:00

Bedrift: 70 11 33 50 / man - fre 08:00-16:00
...