Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
Student

Student

Tips til god studentøkonomi

Nå er du student og står på trappene til å skape din egen fremtid.

Trenger du gode råd om din økonomi - ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

ikonUng forsikringInnbo, reise og ulykkeVår gunstige UNG-forsikring passer både for studenter og de som jobber i Norge. I en og samme pakke får du vårt beste alternativ for innbo-, reise- og ulykkesforsikring.
Les mer
ikonRegningsbetalingBetal i tideBetal husleie, strøm, studieavgift og treningssenter i tide. Opprett avtalegiro for automatisk trekk fra konto, eller Efaktura slik at du blir varslet og kan godkjenne regningen raskt og enkelt.
Les mer
ikonSmåsparSpar litt hver gang du bruker kortetHvis du sparer 10 kr hver gang du bruker kortet har du plutselig lommepenger til ferien - nesten uten å merke det. Det er smart å spare uansett beløp.
Start Småspar
ikonGode rådKontakt ossVi har mange rådgivere som er klare til å hjelpe deg dersom du har spørsmål om økonomi, forsikring eller banktjenester. Kontakt din rådgiver eller vårt kundesenter.
Vi hjelper deg gjerne
ikonMastercard UngDitt første kredittkortHar du god kontroll på økonomien din kan det være smart å bruke kredittkort ved netthandel og kjøp av reiser. I tillegg får du rabatt på strømmetjenester, reiseforsikring og rabatt på leiebil.
Les mer og søk
ikonBSUFor deg som har inntektBoligsparing for ungdom (BSU) er vår mest lønnsomme sparing for ungdommer som har skattbar inntekt og vil spare til egen bolig.
Start BSU-sparing
ikonBilforsikringDin første bilHos oss får du 50% startbonus på din første bilforsikring. Kjøper du forsikringen før du fyller 23 år, får du tilbakebetalt kr 5000,- om du kjører skadefritt i 5 år.
Les mer
ikonStudent i utlandetStudent eller frivilligVi har en forsikringspakke som består av reise- og ulykkesforsikring og gir deg trygghet ved utenlandsopphold. Om du skal studere, jobbe som au pair eller frivillig i utlandet, er dette forsikringspakken for deg.
Les mer
ikon

Budsjett

Det kan være lurt å sette opp et budsjett med oversikt over inntekter og utgifter. Da vet du hvor mye du har igjen å bruke til mat og kjekke aktiviteter. Husk også å sette av litt ekstra dersom du har en måned med ekstra store utgifter. 

Her er tips til et budsjett og en kalkulator for å beregne kostnader ved impulskjøp:

Vi hjelper deg gjerne

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å bestille tjenester? Ta kontakt - vi hjelper deg gjerne!

Vårt kundesenter er åpent:
Mandag - fredag kl 08:00 - 20:00