Hopp til innhold

SPING - mobil betalingsløsning

SPING er en enkel mobil betalingsløsning som passer for lag, organisasjoner og foreninger som mottar betaling for varer og tjenester, har kiosksalg, mottar gaver, gjennomfører innsamlinger osv. Ved å tilby mobil betaling er dere sikret omsetningen uavhengig av tilgang på kontanter og betalingsterminal.

Er din organisasjon, lag eller forening registrert i Enhetsregisteret eller i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund kan dere ta i bruk SPING. Er dere interessert? Registrer ditt lag eller organisasjon i dag og dere er i gang om kort tid!

ENKELT Å BRUKE
ØKT INNTJENING
SIKKER BETALING


Slik oppretter du en SPING bruker:

Når ditt lag/organisasjon skal inngå avtale om SPING betaling, må vi ha litt informasjon. Før du starter registreringen bør du ha følgende informasjon tilgjengelig:

  • Organisasjonsnummer i Frivillighetsregisteret
  • Laget/organisasjonens kontonummer
  • Laget/organisasjonens e-postadresse

Fyll ut registreringsskjemaet og send det inn. I løpet av kort tid vil du motta den informasjonen som du trenger for å opprette en brukerprofil for laget/organisasjonen.

Brukerveiledningene under viser deg steg for steg hvordan du oppretter brukerprofil, utsalgssted og lignende:

Enkel brukerveiledning
Detaljert brukerveiledning

Allerede bruker? Logg innTil orientering:
Sammen med 105 andre banker har Sparebanken Møre inngått intensjonsavtale om utvikling av Vipps som felles norsk løsning for mobil betaling. Det tar en tid før alle formaliteter er på plass og vi kan tilby nye Vipps. Frem til dette kan du benytte SPING som normalt, og vi vil yte samme gode service på dette som tidligere. Vi vil holde dere orientert om fremdrift, men ta gjerne kontakt med din kontaktperson i banken om du har spørsmål.Ja - vi ønsker å ta i bruk SPING!
Registrer deg her...

Markedsmateriell til lag og organisasjoner

Ofte stilte spørsmål

Om SPING - lag og organisasjoner
Alle organisasjoner, lag og foreninger som er registrert i Enhetsregisteret eller Frivillighetsregisteret i Brønnøysund kan ta i bruk SPING betaling. For å kunne betale med SPING må brukeren ha et godkjent betalingskort (med kortnummer), lastet ned SPING-appen og registrert en brukerprofil.
Det er ingen etableringsgebyr eller abonnementspris knyttet til bruk av SPING betaling. Laget/organisasjonen betaler kun 2% av omsetningen. Å bruke SPING er gratis for forbruker, men det kan påløpe et Visa/Mastercard gebyr. Dette avhenger av priser i din bank.
Ring kundeservice i Sparebanken Møre på telefonnr. 70 11 30 00. Er det utenfor åpningstiden, bruker du tastevalg 4 for å få hjelp.
For å administrere laget/organisasjonens SPING-tilbud under et arrangement er dere avhengig av mobildekning/stabilt trådløst nettverk. Det er en fordel å bruke PC, men det er også mulig fra ett nettbrett eller mobiltelefon.