Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Lokale møteplasser

Næringslivet er med på å skape ny aktivitet og omstilling i vår region. For Sparebanken Møre er det viktig å støtte lokalt initiativ til kompetanseheving og møteplasser, samtidig ønsker vi å bidra gjennom egne arrangementer.

Gjennomførte aktiviteter 2020

NEXT UP20. januar, Arbeideren ÅlesundNextDigital, Sparebanken Møre, Sunnmørsposten og Pir inviterer vi til en spennende og annerledes konferanse med fokus på merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring.
Program og påmelding
Nordmørs-konferansen23. januarEn viktig møteplass og samhandlingsarena mellom næringsliv og offentlig sektor.
Program og påmelding
Landbrukskonferansen 20205. februar, Ørsta kulturhusTema for konferansen er blant annet klimasmart landbruk, levende landbruk, reiseliv og lokalmat. Ingen påmelding, alle er velkommen!
Program
Haramskonferansen11. februar, Ingebrigt Davik huset, Brattvåg En regional næringskonferanse på Sunnmøre. Haramskonferansen er en møteplass som skal oppleves konkret, praktisk og nyttig for deltagerne med aktuelle tema som reflekterer utfordringer og muligheter for regionen.
Program og påmelding
Praktisk bruk av kunstig intelligens på Sunnmøre 26. februar, TEFT-lab Real stupidity beats artificial intelligence every time. Next Digital inviterer til halvdagsseminar i samarbeid med Sparebanken Møre og DRIW.
Program og påmelding
Landbrukskonferansen6. mars, MoldeEn viktig møteplass for alle som er knyttet til landbruksnæringen. I år er klima en viktig del av agendaen. Arrangeres av Noregs bondelag.
Program
Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter18. mars - digitaltForegår digitalt. Ungdomsbedrifter fra hele Møre og Romsdal samles for å vise seg fram og selge sine produkter. Dette er årets store begivenhet for elever på videregående skoler som driver med ungdomsbedrift.
Program og påmelding