Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
Lokale møteplasser
Næringslivet er med på å skape ny aktivitet og omstilling i vår region. For Sparebanken Møre er det viktig å støtte lokalt initiativ til kompetanseheving og møteplasser, samtidig ønsker vi å bidra gjennom egne arrangementer.
ikonNordmørs-konferansen23. januarEn viktig møteplass og samhandlingsarena mellom næringsliv og offentlig sektor.
Program og påmelding
ikonHarams-konferansen11. februar, Ingebrigt Davik huset, Brattvåg En regional næringskonferanse på Sunnmøre. Haramskonferansen er en møteplass som skal oppleves konkret, praktisk og nyttig for deltagerne med aktuelle tema som reflekterer utfordringer og muligheter for regionen.
Program og påmelding
ikonLandbruks-konferansen6. mars, MoldeEn viktig møteplass for alle som er knyttet til landbruksnæringen. I år er klima en viktig del av agendaen.
Mer informasjon kommer
ikonBraBy7.mars, Parken kulturhus, ÅlesundFor byer som vil noe mer: Hvordan vil en mellomstor norsk by se ut i nær fremtid. Hva truer og hvor ligger løsningene for å lykkes?
Program og påmelding
ikonFylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter18. mars, Træffhuset, MoldeUngdomsbedrifter fra hele Møre og Romsdal samles for å vise seg fram og selge sine produkter. Dette er årets store begivenhet for elever på videregående skoler som driver med ungdomsbedrift.
Program og påmelding
ikonBørs og Bacalao11. mars, NMK, ÅlesundSparebanken Møres årlige investorkonferanse.
Mer informasjon kommer
ikonFinale NÆRINGSTEFT11. mars, NMK, ÅlesundHvem vinner årets NÆRINSTEFT? Bli med på finalen som skjer under årets Børs og Bacalao!
Mer informasjon kommer
ikonThe North West23.-25. april, Parken Kulturhus, ÅlesundThe North West er en konferansefestival i Ålesund som skal bygge stolthet, identitet og samhold blant alle som bor her, og diskutere hvordan vi kan skape en attraktiv og bærekraftig region for fremtiden.
Program og påmelding
ikonThe Next Wave14. mai, GiskeInnovasjonskonferanse for fiskerinæringen.
Program og påmelding