Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Start innhold

Les neste artikkel

Åpner nytt kontor på Digernes

I september i år åpner Sparebanken Møre nytt bankkontor på Digernes.

Digernes har blitt et regionalt knutepunkt, og områdene rundt har sterk befolkningsvekst. Sparebanken Møre ønsker nå å skape et sterkt og bredt rådgivningsmiljø som er lett tilgjengelig for kundene, forteller leder for Personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik. 

Styrker tilgjengeligheten
– Mange av innbyggerne i områdene med nærhet til Digernes er pendlere som gjerne har utfordringer med å rekke bankens normale åpningstider. Målet med å etablere oss på Digernes er å gjøre det enda enklere å nå oss. Sparebanken Møre er en lokal bank som det er – og skal være lett å komme i kontakt med, sier Blomvik.

Hun forteller at mange av kundene passerer Digernes på vei til og fra jobb, og at området også har gode parkeringsmuligheter. For å styrke tilgjengeligheten ytterligere vil kontoret også ha utvidede åpningstider.

Bygger sterkt fagmiljø
Kontorarealene på ca. 250 kvadratmeter er lokalisert i samme bygg som den nye aktivitetsparken og bakeriet nord på området. Til høsten blir kontoret en topp moderne arbeidsplass for medarbeidere innen både personmarked, næringsliv, Aktiv Forvaltning og eiendomsmegling.

– Vi er opptatt av å bygge kompetansearbeidsplasser i regionen, og et større fagmiljø kommer både de ansatte og kundene til gode gjennom utviklingsmuligheter og et bredt og sterkt fagmiljø, sier Blomvik.

Digerneset Næringspark AS har en klar bærekraftsprofil, med fokus på blant annet bærekraftige energi- og infrastrukturløsninger. Dette passer ifølge Blomvik som hånd i hanske med bankens ønsker for det nye kontoret. 

– Vi bygger et framtidsrettet kontor, og da er løsninger som ivaretar både mennesker og miljø viktig for oss, sier Blomvik.

Lokal forankring
Det nye kontoret skal åpne i september, og i den forbindelse vil avdelingene på Vatne og Skodje flyttes til Digernes. Alle medarbeiderne er med videre til det nye kontoret, og vil betjene både eksisterende og nye kunder derifra. Kontoret i Stordal vil være åpent én dag per uke og ellers etter avtale, og medarbeiderne ved dette kontoret vil ha arbeidssted både på Digernes og i Stordal fra høsten.

– Kundene vil beholde sin eksisterende kunderådgiver, og trenger ikke å foreta seg noe i forbindelse med etableringen av det nye kontoret. Det er viktig for oss at gode relasjoner videreføres, og at kundene våre har et lett tilgengelig kontaktpunkt som de kjenner og stoler på når de tar kontakt med oss, sier Blomvik.

Hun understreker at den lokale kunnskapen og det lokale engasjementet som utgjør en viktig del av bankens DNA i dag, står like sterkt i strategien framover. 

– Kontorstrukturen vår er et unikt fortrinn for oss i Sparebanken Møre. Den gir oss både kunnskap, nærhet og fleksibilitet som vi bruker til det beste for kundene og banken. I dette tilfellet samler vi dyktige medarbeidere med lokalkunnskap og hjerte for lokalsamfunnet. Slik kan vi utvikle et enda bedre banktilbud, og samtidig opprettholde den viktige kontakten med lokalsamfunnene våre, sier Blomvik.