Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Start innhold

Les neste artikkel

Inviterer til jubileumskonsert

Sparebanken Møre feirer 175 år – og inviterer til gratis jubileumskonserter i Ålesund og Molde!

Konsertene går av stabelen i Sparebanken Møre Arena i Ålesund 1. desember, og i Molde Arena 8. desember. På scenen i Ålesund står Sigrid, Isak Shorty og Jesper Jenset. I Molde kan publikum glede seg til Madcon, Jesper Jenset, Revolt og Dina Misund.

Skapt av og for regionen
Sparebanken Møre ble etablert i 1985 gjennom en sammenslutning av flere lokale sparebanker i Møre og Romsdal. Den eldste av bankene, Herrøe og Røvde Sparebank, ble opprettet allerede i 1843. I dag, 175 år senere, er Sparebanken Møre den største banken i fylket, med 28 kontor i 24 kommuner og en forvaltningskapital på 69,9 mrd. kroner.

– Banken er skapt av og for mennesker i regionen vår. Helt fra starten har støtte til kulturliv, lag og foreninger vært en sentral del av modellen vår.. Også i dag går halvparten av bankens overskudd tilbake til gode formål i omgivelsene våre. Den tette relasjonen mellom banken og samfunnet rundt oss er årsaken til at det er helt naturlig å feire jubileet vårt sammen med innbyggerne i fylket, sier Trond Lars Nydal, administrerende direktør i Sparebanken Møre.

Vil dele kulturopplevelsene
Artistlisten forteller at banken har med seg både internasjonalt kjente artister og lokale talent som har markert seg positivt i kulturlivet i fylket. Konsertene gjennomføres på dagtid med en klar familieprofil, og Nydal understreker viktigheten av at også de yngste skal få oppleve forbildene sine.

– Vi har kjent flere av artistene som skal på scenen i en årrekke. Flere har mottatt TEFT-stipend fra Sparebanken Møre, og flere har også utmerket seg gjennom Musikkprisen. Vi er overbevist om at dette blir en fin kulturopplevelse, og vi gleder oss til å dele den med både store og små fra vår region, sier Nydal.

Billetter

Responsen på arrangementene var overveldende, og billettene ble revet bort på kort tid i både Ålesund og i Molde. Nå gleder vi oss til å feire sammen med alle 8000 som fikk billetter til jubileumskonsertene.