Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Start innhold

Les neste artikkel

Sparebanken Møre i ny drakt

Mandag 3. juni fremstår Sparebanken Møre i ny drakt i digitale flater.

Den fremste pådriveren for skaperglede på Nordvestlandet. Hver dag. Dette er vår nye visjon - og fra mandag møter du Sparebanken Møre i ny drakt i digitale flater som nettbank og på nettsider.

Skapergleden som vi er så kjent for her på Nordvestlandet kommer til uttrykk i det nye konseptet. Profilen reflekterer også utviklingen av både banken, bransjen og samfunnet.

Logoen vår består fremdeles av en kjent og kjær form som skal minne oss på hvor vi kommer fra og hvilke krefter som finnes her på Nordvestlandet. De geometriske formene i emblemet representerer fjellene og havet som møtes og skaper nye mulighetsrom. Et symbol på tilhørighet og naturkreftene som er en viktig del av lokalsamfunnet vårt, og som inspirerer til å skape, utfordre og utvikle oss. Samtidig har vi tilført noe nytt, et moderne, rent og enkelt navnetrekk.


Hva betyr dette for deg?
Sbm.no

  • Nettsidene våre får nytt utseende. Nettbanken blir enklere tilgjengelig gjennom innloggingsmulighet både via forsiden under hovedbildet, og øverst i i menylinjen. Menylinjen finner du uansett hvilken side du er på. 
Ny-forside-sbm.no.jpg


Nettbank:

  • Innloggingsbildet får nye ikoner som på bildet under 
innloggingnynettbank.jpg
  • Inne i selve nettbanken er det aller meste som før.

Mobilbank og kortkompis:

  • Dersom du ikke har automatisk oppdatering av appene dine, anbefaler vi at du oppdaterer mobilbanken og kortkompis for at de skal få ny drakt. Dette gjør du i App Store og Google Play.
  • Dersom du ikke oppdaterer appene vil de inneholde en kombinasjon av tidligere og ny profil
  • Husk at du bør oppdatere appene, fremfor å slette og installere dem på nytt. Ved oppdatering trenger du ikke ny aktivering.


Gradvis utrulling

Bankens utstrakte sponsorvirksomhet og samfunnsengasjement gjør at det er mange flater som nå skal oppdateres. Effektivitet og bærekraft har lagt klare føringer for implementeringsarbeidet, så selv om vi nå tar i bruk vår nye profil, vil du blant annet se glade idrettsbarn med tidligere logo på drakten i en periode fremover. Også når det gjelder stadionreklame og bankkort som uansett skiftes ut med jevne mellomrom, vil profilen implementeres ved naturlig utskifting.


Les om hvorfor vi velger å gjøre endringer