Hopp til innhold

Ledige stillinger

En mann og en kvinne med nettbrett

Sparebanken Møre har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø i Møre og Romsdal relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med datterselskapet Møre Eiendomsmegling AS er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige i fylket.

Sparebanken Møre er en aktiv og engasjert bidragsyter i utviklingen av samfunns- og næringslivet i Møre og Romsdal. Vår nærhet og tilstedeværelse i lokalmiljøene gir oss en unik mulighet til å delta på arenaer som bringer utviklingen i regionen fremover. Banken har en sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.

Vi er opptatt av å ha et åpent og initiativrikt miljø med vekt på samarbeid, videreutvikling og kompetansedeling. I tillegg til opplæringsprogrammer i egen regi, samarbeider vi med flere utdanningsinstitusjoner for å videreutdanne både ledere og medarbeidere.

Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som sammen med oss ønsker å skape gode opplevelser for kundene våre. Identifiserer du deg i tillegg med kjerneverdiene våre engasjert, nær og solid, passer du godt inn i «Team Møre».

Ledige stillinger


{{job.mod117listitem.heading}}
Arbeidssted: {{job.mod117listitem.workLocation}}
Søknadsfrist: {{job.mod117listitem.deadline}}
Les mer om stillingen