Hopp til innhold

BETAL MED MOBILEN!

Flere idrettslag, organisasjoner og foreninger i ditt nærmiljø har tatt i bruk SPING betaling. Laster du ned appen SPING til din mobil kan du betale kioskvarer eller andre varer og tjenester med mobilen neste gang du er på en fotballcup, et korpsstemne eller et annet arrangement som tilbyr betaling med SPING.

ENKELT Å BRUKE
TRENGER IKKE KONTANTER ELLER KORT
SIKKER BETALING

SÅ ENKELT ER DET
Å BRUKE SPING

Last ned SPING appen til din mobil nå!
iPhoneAndroid

Ofte stilte spørsmål

Om SPING - forbruker
Har du glemt koden, mistet telefonen eller av en eller annen grunn fått sperret profilen din? Kontakt oss på telefon 70 11 30 00, så hjelper vi deg.
Den maksimale grensen er 5.000 kroner per transaksjon og 15.000 kroner per uke. Beløp utover dette krever identifisering for sikker netthandel "Verified by VISA".
Alle organisasjoner, lag og foreninger som er registrert i Enhetsregisteret eller Frivillighetsregisteret i Brønnøysund kan ta i bruk SPING betaling. For å kunne betale med SPING må brukeren ha et godkjent betalingskort (med kortnummer), lastet ned SPING-appen og registrert en brukerprofil.
Det er ingen etableringsgebyr eller abonnementspris knyttet til bruk av SPING betaling. Laget/organisasjonen betaler kun 2% av omsetningen. Å bruke SPING er gratis for forbruker, men det kan påløpe et Visa/Mastercard gebyr. Dette avhenger av priser i din bank.