Hopp til innhold

Bli kunde i Sparebanken Møre

Banken for deg som bor i Møre og Romsdal, eller har tilknytning til fylket

Rådgiver i møte med en ung kunde.

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Har du BankID i en annen bank? Registrer deg som kunde hos oss nå, og få tilgang til nettbanken umiddelbart. For at du skal velge det produktet som er riktig for deg, må vi først kartlegge ditt behov.

Konto og nettbank
Skal du være disponent på en annens konto eller opprette depositumkonto og trenger å legitimere deg med BankID? Skal du være samskyldner eller kausjonist på et lån? Eller trenger du bare en sparekonto og nettbank? Da er dette vårt tilbud til deg. Her får du en Plasseringskonto og nettbankavtale. Plasseringskontoen har 12 gebyrfrie uttak/overførsler årlig i tillegg til fjorårets renter. Les mer om plasseringskonto her.

Brukskonto med kort og nettbank
Er du mellom 18 og 33 år og har behov for en lønnskonto med VISA kort (uten bilde) og nettbank? Da er kundeprogrammet Møre Ung vårt beste tilbud til deg. VISA kortet har et årsgebyr på kr 275,-, mens de mest brukte tjenestene er gebyrfrie.Her kan du lese mer om forutsetninger og vilkår i programmet.

Brukskonto, sparekonto, kort og nettbank
Er du over 33 år og ønsker å samle alle dine banktjenester hos oss? Da er kundeprogrammet Møre Verdi vårt beste tilbud. Du får en lønnskonto med VISA kort (uten bilde), nettbankavtale og en plasseringskonto. Plasseringskontoen har 12 gebyrfrie uttak/overførsler årlig, i tillegg til fjorårets renter. VISA kortet har et årsgebyr på kr 275,-, mens de mest brukte tjenestene er gebyrfrie. Her kan du lese mer om forutsetninger og vilkår i Møre Verdi.

Har du ikke bankID?
Du kan fortsatt bli kunde hos oss. Ved et av våre mange kontor kan du legitimere deg med pass eller annen godkjent legitimasjon. Har du ikke mulighet til personlig oppmøte, ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.