Hopp til innhold

Bolig- og fritidsbolig forsikring

Trygghet i hverdagen

Kvinne snakker i mobiltelefon mens hun går.

Kjøp av bolig og fritidsbolig er vanligvis dine største investeringer. Det er derfor ekstra viktig å sikre verdiene i tilfelle skade. Vår boligforsikring omfatter brann, vann, tyveri og naturskader.

Brann, vann,
tyveri og
naturskade
Fullverdi-
forsikret

Du kan beregne pris og bestille boligforsikring i nettbanken - velg menyen forsikring eller kontakte en av våre rådgivere for å finne de produktene som passer best for deg.

Mer info

Om Bolig- og fritidsbolig forsikring

Du kan velge mellom vårt beste alternativ Bygning Pluss eller vår ordinære boligforsikring. I tillegg til skader dekket av den ordinære boligforsikring dekker blant annet Bygning Pluss følgeskader av vanninntrengning gjennom yttertak, vannlekkasje og håndverksfeil. Begge forsikringene kan utvides med sopp- og råteforsikring.

Våre rådgivere vil hjelpe det å finne den forsikringen som passer best for deg.

Vår bolig-/fritidsboligforsikring tilbys i samarbeid med Eika Forsikring.

Ofte stilte spørsmål

Om Bolig- og fritidsbolig forsikring

Ved installasjon av godkjent brannalarm, innbruddsalarm og vannalarm gis det rabatt på forsikringspremien.

Hussoppforsikring tegnes som en tilleggsforsikring og selges på vegne av Norsk Hussopp Forsikring (NHF). Forsikringen dekker reparasjonskostnader på innvendige konstruksjoner ved skader forårsaket av råtesopper og treborende insekter. For mer informasjon, se www.hussoppen.no.

Skift ut gamle rør og kraner, få kontrollert det elektriske anlegget og få installert godkjent boligalarm. Det er også viktig at terrenget heller bort fra boligen for å unngå vannskader i kjelleren ved store nedbørsmengder. Benytt autoriserte fagfolk.

Innbo er ikke forsikret gjennom bolig-/fritidsboligforsikringen, og forsikring av innbo må derfor tegnes separat.