Hopp til innhold

Våre kort

Stor handlefrihet hele døgnet

Lommebok med visakort

Kort er et trygt betalingsmiddel, og like anvendelig som kontanter. Hverdagen blir enklere ved å bruke kort, og penger i reserve gir større handlefrihet.

Større handlefrihet
Penger i reserve
Trygt betalingsmiddel

Mer info

Om Våre kort

Mørekort VISA
Et vanlig betalingskort knyttet til din brukskonto. VISA er et av verdens største kortsystem som gjør at du kan bruke kortet over hele verden. Kontantuttak og varekjøp blir belastet brukskonto direkte. Du får kortet både med og uten legitimasjon og bilde.

Møre Reservekort VISA
Kortet som gir deg økt handlefrihet ved at du har tilgang til en reserve. Skulle det dukke opp uforutsette utgifter har du midler tilgjengelig gjennom kontokreditt. Du kan få kreditt på inntil kr 50.000. Månedlig får du tilsendt faktura som gir god oversikt over bruken i perioden. Du velger selv når du ønsker å betale tilbake benyttet kreditt.

Møre VISA Gold
Et internasjonalt betalingskort med standard kreditt på kr 50.000, månedlig fakturering og betalingsutsettelse inntil 45 dager uten ekstra kostnad.


Møre VISA Black Gold
Et internasjonalt betalingskort med standard kreditt på kr 200.000, månedlig fakturering og betalingsutsettelse inntil 45 dager uten ekstra kostnad.


Mørekort Electron
Kortet er et online kort som passer for deg i alderen 13-17 år. Kortet kan benyttes i butikker med online betalingsterminaler, i alle norske minibanker og i utenlandske merket VISA eller Eufiserv. Du får kortet både med og uten legitimasjon og bilde.

Fra og med 7. juni 2017 har Mørekort Electron endret farge fra gult til blått. Det nye blå kortet kan åpnes for netthandel fra du er 15 år. Er du under 18 år må du ha samtykke fra dine foresatte. Ønsker du å åpne kortet for netthandel sender du inn skjemaet Bank 15-18 år.


Bankkort for barn
Kortet er et online kort for barn under 13 år. Det kan kun brukes når det er penger på konto, og det er mulig å bruke inntil kr 400 i løpet av ei uke. Kortet har ikke legitimasjon på baksiden.


Hvilket kort skal jeg velge?
Vi har kort som passer til både barn, ungdom og voksne. Våre rådgivere hjelper deg med å finne kortet som passer best for deg.


Ofte stilte spørsmål

Om Våre kort
Den finner du i nettbanken i menyvalget «Alt innhold» og under «Kort» velger du «Hente PIN-kode»
  • Regionsperre er en tjeneste som gir deg mulighet til å bestemme hvilke regioner i verden kortene dine skal kunne brukes. Du er trygg på at kortene dine ikke blir misbrukt i de regioner det er sperret for.
  • Du kan endre regionsperren i nettbanken ved å gå til «Alt innhold» og til menyen «Kort». Der finner du «Regionsperre»

Du får tilsendt faktura med forfall den 15. hver måned. Du bestemmer selv hvor stort beløp du vil betale. Ønsker du fast trekk blir hele det utestående beløp automatisk trukket den 1. hver måned. Utsetter du betalingen beregnes rente fra den 1. i forfallsmåneden. Utestående kreditt samt påløpte renter blir påført neste måneds faktura.

Nå skal det bli enda vanskeligere å forfalske et bankkort. Baksiden på kortene får flere nye sikkerhetselement, og ved neste ordinære fornyelse av bankkortet ditt vil du se at baksiden har fått et nytt design.

De nye sikkerhetselementene skal gjøre det lettere å kontrollere at kortet er ekte og å gjøre det vanskeligere å forfalske. Første kort ut med nytt design på baksiden er er Mørekort Visa og Mørekort Electron. De andre kortene våre vil få oppgradert bakside i løpet av 2016.

Vi starter utsending av kort med ny bakside i april 2016. Utsending vil skje gradvis og i forbindelse med ordinær fornyelse av kortet ditt. Alle gamle kort vil være utskiftet i løpet av 2019....