Hopp til innhold

Våre kort

Stor handlefrihet hele døgnet

Lommebok med visakort

Kort kan fås både med og uten legitimasjon. Neste gang kortet ditt fornyes, vil det være et kort som er klart for kontaktløs betaling. 

Bankkort for barn  

Kortet er et online kort for barn under 13 år. Det kan kun brukes når det er penger på konto, og det er kun mulig å bruke inntil kr 400 i løpet av ei uke. Kortet har ikke legitimasjon på baksiden. Bankkort for barn kan ikke brukes til kontaktløs betaling.

Bankkort for ungdom  

Mørekort Electron er et online kort som passer for ungdom i alderen 13-18 år. Kortet kan benyttes i butikker med online betalingsterminaler, i alle norske minibanker og i utenlandske merket VISA eller Eufiserv. Med samtykke fra foresatte kan kortet åpnes for netthandel fra du fyller 15 år.

Ordinært bankkort 

Mørekort Visa er et vanlig betalingskort knyttet til din brukskonto.

Kort med kreditt

Møre Visa Gold har standard kreditt på kr 50.000 og Møre Visa Black Gold gir standard kreditt på kr 200.000. Begge kortene har månedlig fakturering og betalingsutsettelse på inntil 45 dager uten ekstra kostnad. 

Møre Reservekort VISA gir deg tilgang til penger i reserve gjennom en kontokreditt på opptil kr 50.000. Månedlig faktura gir oversikt over bruken i perioden, og du velger selv når du ønsker å betale tilbake benyttet kreditt. 

Søk om kort med kreditt i nettbanken her... 

Hvilket kort skal jeg velge? 

Våre rådgivere hjelper deg med å finne kortet som passer best for deg.


Ring meg

Ønsker du allerede nå å bytte til kort med kontaktløs betaling, kan du gjøre det ved å logge deg på nett- eller mobilbank. Logg på nettbanken og erstatt/bestill kort her.

Ofte stilte spørsmål

Om Våre kort
Den finner du i nettbanken i menyvalget «Alt innhold» og under «Kort» velger du «Hente PIN-kode»
  • Regionsperre er en tjeneste som gir deg mulighet til å bestemme hvilke regioner i verden kortene dine skal kunne brukes. Du er trygg på at kortene dine ikke blir misbrukt i de regioner det er sperret for.
  • Du kan endre regionsperren i nettbanken ved å gå til «Alt innhold» og til menyen «Kort». Der finner du «Regionsperre»

Du får tilsendt faktura med forfall den 15. hver måned. Du bestemmer selv hvor stort beløp du vil betale. Ønsker du fast trekk blir hele det utestående beløp automatisk trukket den 1. hver måned. Utsetter du betalingen beregnes rente fra den 1. i forfallsmåneden. Utestående kreditt samt påløpte renter blir påført neste måneds faktura.

Nå skal det bli enda vanskeligere å forfalske et bankkort. Baksiden på kortene får flere nye sikkerhetselement, og ved neste ordinære fornyelse av bankkortet ditt vil du se at baksiden har fått et nytt design.

De nye sikkerhetselementene skal gjøre det lettere å kontrollere at kortet er ekte og å gjøre det vanskeligere å forfalske. Første kort ut med nytt design på baksiden er er Mørekort Visa og Mørekort Electron. De andre kortene våre vil få oppgradert bakside i løpet av 2016.

Vi starter utsending av kort med ny bakside i april 2016. Utsending vil skje gradvis og i forbindelse med ordinær fornyelse av kortet ditt. Alle gamle kort vil være utskiftet i løpet av 2019.