Hopp til innhold

Bil, båt eller forbruk

Lån til det du ønsker deg

 
Vi hjelper deg gjerne

Når du trenger finansiering

Vår jobb er å sørge for at du sitter igjen med følelsen av å ha gjort de riktige valgene og kan leve godt med lånene dine. 

Du kan enten fikse lånesøknaden selv, eller få hjelp og rådgivning fra en av våre dyktige rådgivere. Du får uansett kjapt svar!

BillånikonMed pant i kjøretøyetHar du funnet bilen du ønsker deg eller vil vite hvor mye du kan kjøpe bil for? Brukt eller ny bil - du kan søke om bilfinansiering med pant i bil her. Du kan få inntil 100 % finansiering. Minimumsbeløp er kr 100.000.
Søk om Bilfinansiering
BåtlånikonMed båt eller bolig som sikkerhetLån til kjøp av ny eller brukt fritidsbåt. Du kan låne inntil 80 % av kjøpesummen med sikkerhet i båten. Fleksibel nedbetalingstid. Har du ledig sikkerhet i bolig kan det lønne seg å benytte den som sikkerhet for lånet. Minimumsbeløp er kr 100.000.
Vi hjelper deg gjerne
StudentlånikonFor deg som er studentDu må være student og tilknyttet fordelsprogrammet Møre Ung for å få studentlån. Hva du skal bruke pengene på bestemmer du selv. Mulighet for avdragsfrihet i studietiden og du kan låne inntil kr 100.000 med opptil 10 års nedbetalingstid. Du må inngå avtale om personforsikring.
Vi hjelper deg gjerne
KredittkortikonPenger når du trenger detMed et kredittkort har du penger i reserve om du skal ut å reise, slå til på et godt tilbud, eller skal handle noe på nettet. Vi har tre ulike kort med forskjellig kredittgrense.
Søk om kredittkort
ForbrukslånikonFormål bestemmer du selvSkal du pusse opp, eller fått uventede regninger, eller ønsker du å slå til på et kanontilbud? Vårt forbrukslån passer til slike formål. Lånet utbetales som en engangsutbetaling og du bruker pengene til det du ønsker. Du stiller ikke annen sikkerhet enn en ryddig økonomi.
Søk om Forbrukslån
ValutalånikonFor deg med inntekt i utenlandsk valutaHar du jevnlig inntekter i en fremmed valuta kan valutarisikoen reduseres ved å skaffe deg utgifter i samme valuta, for eksempel renter og avdrag på et valutalån. Er denne forutsetningen til stede, er det viktig å være klar over at du påtar deg en betydelig risiko. Valutalånet må i de fleste tilfeller betraktes som ren spekulasjon.
Vi hjelper deg gjerne

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om lån hjelper vi deg å finne de beste løsningene for deg. 

 
 Nyttig å vite
  • Du har inntekt i utenlandsk valuta
  • Du har solid økonomi og god betalingsevne
  • Du må kunne tåle høyere lån og betydelig økte lånekostnader
  • Du har god sikkerhet

Hos kundeservice får du hjelp til det aller meste av hverdagslige bankspørsmål. Du kan ta kontakt pr telefon, e-post, chat eller facebook.

Unntaket er når du skal søke om lån. Da vil kundeservice hjelpe deg videre til en av våre autoriserte finansielle rådgivere. Dere kan avtale et nettmøte eller dere kan møtes på bankkontoret.