Hopp til innhold

Brettbank for iPad

Moderne nettbank for nettbrett

Familie ser på nettbrett

Brettbanken er en forenklet og moderne nettbank for iPad, og inneholder det du trenger for å ha den daglige oversikten over økonomien din. Brettbanken er enkel å bruke og du kan tilpasse oppsettet etter eget ønske.

Dra-og-slipp
funksjoner
Enkelt
å bruke
Betal regninger
med BankID
på mobil

Det er enkelt å ta i bruk vår brettbank

  1. Last ned applikasjonen fra App Store. Søkenavn ”Sparebanken Møre"
  2. Inngå avtale om brettbank i nettbanken under menyvalg "Alt innhold", "Mobil" og "Opprett/Endre mobilbank/Brettbank"

Pålogging

  • Brukernavn som er lik fødsels- og personnummer
  • Mobilbank kode (fire siffer)

Kode kan hentes i nettbanken – under menyvalg "Alt innhold", "Mobil" og "Endre Mobilbank/Brettbank"

Dra-og-slipp funksjon

Med smarte dra-og-slipp funksjoner utfører du banktjenester enklere enn noen gang. Trykk på en konto for å få opp liste over banktjenester du kan utføre i brettbanken. Ved overføring fra en konto til en annen drar du et konto-ikon over til et annet og slipper – og du får spørsmål om beløp som ønskes overført. Det samme gjør du med eFakturaene. Dra og slipp over den kontoen du ønsker å belaste.

Hva er en "Widget"?

Widgets er små applikasjoner du bruker til å personliggjøre det innholdet du ønsker skal vise i startbildet. Du kan plassere de mest brukte funksjonene i en widget og det blir enklere for deg å navigere. Noen widgets er allerede lagt til på startbildet. Du kan legge til flere widgets fra menyikonet. Du kan velge mellom kontobevegelser, saldohistorikk, forfall, beregnet saldo og mottakere. Velg ingen widgets om du vil ha en tom boks.

Ring meg
...