Hopp til innhold

Fastrenteinnskudd

For deg som vil vite helt sikkert

Kvinne ser utover sjøen foran et naust

Fastrenteinnskudd passer for deg som ønsker en forutsigbar avkastning. Du binder innskuddet for en avtalt periode, og i denne perioden er du garantert den renten du og banken har avtalt.

Forutsigbart
Stabilt
Garantert
Ring meg om fastrenteinnskudd

Minste beløp for å gjøre en avtale om fastrenteinnskudd er kr 15.000. Pengene blir satt inn på en konto som sperres for innskudd og uttak i avtalt periode. Den avtalte renten får du på hele beløpet i hele perioden, uavhengig av endringer i den flytende renten.

Du får utbetalt rentene når den avtalte perioden er over, eller minst en gang pr år. Når avtalen er utgått blir kontoen gjort om til en plasseringskonto, hvis du ikke har gjort en avtale om noe annet.

Et tilbud om fastrenteinnskudd vil alltid være tidsbegrenset. Når tilbudet er akseptert og du har signert avtalen er du sikret betingelsene i bindingstiden.

Vi tilbyr også andre plasseringsløsninger, blant annet konto med 31 dagers bindingstid. Ta kontakt med din rådgiver, så finner vi ut hva som passer best for deg.

Ofte stilte spørsmål

Om Fastrenteinnskudd

Når du gjør en avtale om fastrente kan du ikke bruke pengene i bindingstiden. Dersom du likevel må foreta uttak før bindingstiden er over, vil du få et uttaksgebyr. Gebyret beregnes av uttaksbeløpet for resten av bindingstiden.