Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Iban-kalkulator

IBAN (International Bank Account Number) er en internasjonal standard for bankkontonummer. Dette brukes til betalinger til og fra utlandet. Det er også nødvendig med bankens SWIFT-/BIC-kode som er SPARNO22.
Fyll inn ditt kontonr (11 siffer) for å få ditt IBAN-nummer.
Ditt IBAN
 

SWIFT

Betalinger til og fra utlandet

Klokker som viser tiden i ulike hovedsteder

Bankene i Norge benytter i dag SWIFT sitt formidlingssystem for å kunne gjennomføre betalingsoppdrag, hovedsakelig til og fra utlandet.

Ved overførsel til utlandet, blir konto belastet samme dag. Mottakerbanken har som regel beløpet til disposisjon etter 2 virkedager. Det kan imidlertid være store variasjoner for når beløpet er disponibelt. Ved betaling til Europa og USA er det normalt at kunden disponerer beløpet 1-2 bankdager etter at mottakerbanken mottar beløpet. Ved betalinger til enkelte andre land som Brasil, Sri Lanka, Bangladesh og India kan det gå opp til 14 dager.

Husk alltid å oppgi IBAN og BIC på fakturaer og betalinger til utlandet.

Ved hasteoverførsler disponerer mottakerbanken normalt beløpet samme dag som konto belastes. Vær oppmerksom på at dette er avhengig av internasjonale helligdager og eventuelle tidsforskjeller mellom landene.

Ved overførsler fra utlandet, disponeres beløpet normalt 1 virkedag etter at Sparebanken Møre har mottatt beløpet.

Hvis du bruker skjema for manuell overførsel sender du det til Kundeservice eller i posten. NB! Legg også ved kopi av legitimasjon når du sender inn skjema,

Post : Sparebanken Møre, Postboks 121 Sentrum, 6001 Ålesund

Valutakalkulator

=
{{(valueFrom * fromCurrency.value) / toCurrency.value | number:2}}
Kurs {{ (fromCurrency.value / toCurrency.value) | outputResultText : fromCurrency.label | number:2 }} ({{ (fromCurrency.value / toCurrency.value) | outputAmountText : fromCurrency.label}})
Valutakurser i NOK
Antall Valuta Siste
{{ curr.label | outputAmount : curr.value }} {{curr.label}} {{curr.label | outputResult : curr.value | number:4 }}

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om våre produkter og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.