Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
Kort og Reisevaluta
ikonBankkort for barnOnline kort for barn under 13 årKortet kan kun brukes når det er penger på konto, og det er kun mulig å bruke inntil kr 1000 i løpet av sju dager. Kortet har ikke legitimasjon på baksiden. Nye bankkort for barn har antennesymbolet og kan brukes til kontaktløs betaling (tæpping).
Bestill kort til barn
ikonBankkort for ungdomOnline kort for ungdom 13-18 årMørekort Online er kortet som passer for ungdom i alderen 13-18 år. Kortet kan brukes i butikker med online betalingsterminaler, i alle norske minibanker og i utenlandske merket VISA eller Eufiserv. Med samtykke fra foresatte kan kortet åpnes for netthandel fra du fyller 15 år.
Bestill kort og tjenester for ungdom
ikonÅpne Mørekort Online for netthandelVed fyllte 15 år kan Mørekort Online åpnes for netthandel. Vi legger også til nettbank og BankID på bestillingen, fordi dette ofte blir etterspurt ved handel på nett.
Åpne kort for netthandel
ikonMørekortOrdinært bankkortMørekort er et vanlig betalingskort knyttet til din brukskonto.
Bestill bankkort i nettbank
ikonMøre Visa GoldKort med kredittMøre Visa Gold har standard kreditt på kr 50.000 og Møre Visa Black Gold gir standard kreditt på kr 200.000. Begge kortene har månedlig fakturering og betalingsutsettelse på inntil 45 dager uten ekstra kostnad.
Søk om kort med kreditt
ikonMøre ReservekortKort med kredittMøre Reservekort gir deg tilgang til penger i reserve gjennom en kontokreditt på opptil kr 50.000. Månedlig faktura gir oversikt over bruken i perioden, og du velger selv når du ønsker å betale tilbake benyttet kreditt.
Søk om kort med kreditt
ikonReisevalutaKontanter til reisenSkal du til utlandet og trenger valuta? EURO kan du ta ut i en av våre minibanker. Andre valutaer må du bestille.
Les mer og bestill

For å aktivere det nye kortet ditt, må du først bruke det med pin-kode i minibank eller betalingsterminal. 

Ditt nye kort har nytt kortnummer, så husk at du må oppdatere kortinformasjonen din på tjenester som Vipps, Spotify og Netflix. 

Oversikt over din forbruksgjeld

Gjeldsregister

Fra 1. juli 2019 kan du få detaljert oversikt over din egen forbruksgjeld (forbrukslån og kredittkort) gjennom et av de nye gjeldsregistrene. Dette kan blant annet være nyttig informasjon dersom du skal søke nye lån. 

Bankene får også tilgang til oversikter over usikret gjeld, men kun gjeldsbeløpene med mindre du som kunde ønsker å dele informasjon om hvilke finansinstitusjon du har gjeld i. Banken bruker denne type informasjon i forbindelse med kredittvurdering.

Det finnes to ulike register og begge kan brukes gratis via knappene under. 

NB: Ikke alle finansinstitusjoner er helt klare til å levere informasjon om din usikrede gjeld ennå. Registrene vil oppdateres fortløpende for å gi deg best mulig oversikt.

 

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om våre produkter og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.
iconTelefoniconChat (Åpent 08:00-20:00)
iconRing meg (Åpent 08:00-20:00)
iconMøte