Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
Beskytt deg og flokken din

Beskytt deg og flokken din

En god forsikring tar vare på deg og de du er glad i. Derfor kaller vi våre personforsikringer for kjærlighetsforsikringer. 

 

Noen spørsmål er for store for nettet

Noe er så personlig at vi trenger å snakke om det ansikt til ansikt. Forsikring mot ulykker og sykdom, for eksempel. Det virker kanskje utenkelig at noe kan skje deg, men sykdom og ulykker kan skje oss alle. For de fleste vil de økonomiske konsekvensene være store.

En god forsikring tar vare på deg og de du er glad i. Derfor kaller vi våre personforsikringer for kjærlighetsforsikringer. Det er ikke tilfeldig hvem du snakker med. Vi kan dette, vi er her for deg og vi kan se helheten i økonomien din. Snakk med oss i Sparebanken Møre slik at vi sammen kan ta de rette valgene for deg og din familie.Uføreindikator

Hva skjer med økonomien hvis du faktisk rammes? Stadig flere velger å forsikre seg. Hvis det verste skulle skje, er det fint å slippe økonomiske bekymringer i tillegg.

kr
Tapt inntekt per år
Din lønn
Om utregningen

Utregningen er gjort med utgangspunkt i dagens inntekt, og gir en god indikasjon på hvilken reduksjon du vil få i inntekten din ved varig uførhet. Modellen legger til grunn at du har ektefelle/samboer, men tar ikke høyde for alder, eller antall opptjeningsår i Folketrygden. For å få en grundigere gjennomgang av forsikringsbehovet ditt, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din.

Boliglån og forsikring

Som hånd i hanske

Du har kjøpt deg en bolig, skapt deg et hjem. Kanskje alene, kanskje sammen med noen. Hva gjør du med boliglånet dersom noe skulle skje deg? Om du blir ufør kan inntekten falle betraktelig, men utgiftene vil være de samme. 

En god personforsikring kan utgjøre hele forskjellen på om du klarer å beholde boligen eller ikke. Om dere er to og den ene skulle falle fra, vil en personforsikring kunne bidra til at den gjenlevende kan sitte med boligen alene. Snakk med oss i Sparebanken Møre. Sammen finner vi de beste løsningene for deg og din familie. 

 

Kontakt oss om forsikring

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om forsikring? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.
...