Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Skadeforsikring

Å være riktig og godt nok forsikret gir trygghet i hverdagen. Har du 3 eller flere skadeforsikringer hos oss, får du 10 % samlerabatt. 

ikonBilforsikringHvilken bilforsikring du bør velge, avhenger av biltype og bruk. Vi har flere typer bilforsikring og hjelper deg gjerne med å finne hvilken dekning som er best for deg. Og du - hos oss får du en av markedets beste bonuser.
Les mer
ikonBoligforsikringForsikringen skal være som boligen din - trygg og solid. Din bolig representerer store verdier, og det er derfor viktig å ta godt vare på den. Vår grunnforsikring omfatter tap ved brann-, vann-, tyveri- og naturskader.
Les mer
ikonEika PlussSynes du det er vanskelig å vite hva du bør forsikre? Det forstår vi veldig godt. Derfor har vi satt sammen en forsikringspakke som samler dine viktigste forsikringer. Vi vil at det skal være så enkelt som mulig for deg å være trygg.
Les mer
ikonInnboforsikringBoligen din er full av ting du er glad i. Minner kan ikke forsikres, men en god innboforsikring sørger for at du ikke står på bar bakke dersom noe uforutsett skulle skje. Du velger selv forsikringssum, men vær obs på at verdien på innboet er lett å undervurdere.
Les mer
ikonReiseforsikringVår reise- og avbestillingsforsikring gjelder med en gang du går ut av døren hjemme. Den dekker det økonomiske tapet ved sykdom, tyveri eller forsinkelser når du er på tur. En god reiseforsikring er noe av det viktigste på pakkelista.
Les mer
ikonOnlineforsikringInternett er blitt del av hverdagen. Vi kjøper og selger varer, legger ut ferieminner og lagrer viktig informasjon i "skyen". Med vår onlineforsikring er du litt tryggere på nett. Dekker svindel ved online kjøp- og salg, nettmobbing eller ærekrenkelser.
Les mer
ikonUNG-forsikringVåre UNG-forsikringer er løsninger tilpasset deg mellom 18 og 34 år. I en og samme pakke får du vårt beste alternativ for både innbo-, reise- og ulykkesforsikring til en gunstig pris. Vi har en løsning for enslige og en for familie.
Les mer
ikonHytteforsikringVår gunstige forsikring av fritidsbolig gir deg økonomisk trygghet om det skulle oppstå skader eller innbrudd. Forsikringen sikrer deg mot brann-, vann-, natur- og tyveriskader.
Les mer
ikonBåtforsikringVi forsikrer fritidsbåter som er registrert i Småbåtregisteret eller Securemark. Du kan forsikre fritidsbåten i forhold til hvor mye du bruker den og bestemmer selv hvilke skader forsikringen skal dekke.
Les mer
ikonStudent i utlandetMange unge ønsker seg en spennende periode i utlandet, gjerne i forbindelse med studier. Vi har en forsikringspakke som består av reise- og ulykkesforsikring og gir deg trygghet ved utenlandsopphold.
Les mer
ikonAndre forsikringerFant du ikke det du lette etter? I tillegg til forsikringene ovenfor, tilbyr vi også inntektsforsikring, helseforsikring og forsikring av dyr og verdigjenstander.
Kontakt oss

Kontakt oss om forsikring

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om forsikring? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.