Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Bilforsikring

Gunstig pris og en av markedets beste bonusordninger

IkonStartbonus på 50 % og maks 5 år til toppbonus
IkonUtvidet maskinskadedekning og leiebilperiode med Bil Pluss
Ikon10 % samlerabatt om du har 3 eller flere skadeforsikringer
ikon

Din første bil

Hos oss får du 50% startbonus på din første bilforsikring. Kjøper du forsikringen før du fyller 23 år, får du tilbakebetalt kr 5000,- om du kjører skadefritt i 5 år. 

Når du skal velge bilforsikring vil valget avhenge av hvilken type bil du har, hvor mye du skal bruke bilen og hvor gammel den er. Vi har ulike dekninger avhengig av dine behov. 

ikon

Helt ny bil eller en bil til

Kjøper du forsikring hos oss får du samme bonus på bil nr. 2 som du har på bil nr. 1. Både i nettbank og mobilbank kan du enkelt sjekke pris, kjøpe og endre forsikring. 

Om du kjøper en ny bil registrert i år, kan du få rabatt om du har tre eller flere forsikringer. På nye biler anbefaler vi dekningen Bil Pluss som blant annet har utvidet maskinskadedekning og nøkkelforsikring.

Visste du at...

  • Du kan sjekke pris, kjøpe og gjøre endringer på forsikringer i nettbank og mobilbank? Logg inn og gå til "Forsikring" i menyen. 
  • Velger du Bil Pluss er du forsikret mot feilfylling av drivstoff, og både tømming og rens av tank er dekket av forsikringen. 
  • Trafikkforsikringsavgift til staten har erstattet årsavgiften for kjøretøy og du betaler nå denne sammen med forsikringen din. 
  • Vår bilforsikring tilbys i samarbeid med Eika Forsikring som er blant markedets beste på bilbonus.

Våre bilforsikringer

For deg som ønsker mest mulig sikkerhet. I tillegg til forsikringen du får med kasko, får du redusert egenandel ved kaskoskade, utvidet maskinskade og leiebil i hele reparasjonsperioden. Bil Pluss omfatter også tap av bilnøkkel og feilfylling av drivstoff.

Spesielt egnet for deg som har en nyere bil eller bil med høy verdi. Kasko omfatter det samme som delkasko. I tillegg omfatter den skade på ekstrautstyr, maskin, bagasje og eget kjøretøy. Alle som har ny bil eller bil med høy verdi bør ha minimum kasko. 

Delkasko omfatter det samme som ansvarsforsikringen. I tillegg omfatter den redning/veihjelp, glasskade, tyveri og brann. Denne forsikringen kan være aktuell dersom du har gammel bil. 

Ansvarsforsikring er lovpålagt, og omfatter det aller nødvendigste. Med denne forsikringen er du forsikret for personskade, fører- og passasjerulykke og skade du påfører andre. Generelt anbefaler vi å ha mer enn kun ansvarsforsikring.

Kontakt oss om forsikring

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om forsikring? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.