Styreleder Arild Sulebakk og daglig leder Bendik Tangen i Møremegling
Styreleder Arild Sulebakk og daglig leder Bendik Tangen i Møremegling
Ny daglig leder på plass

Møremegling med nysatsing

Av Sparebanken Møre
Møremegling tar sats, har ansatt ny daglig leder og søker etter flere nye meglere og traineer.

Bendik Tangen, 36 år, er ansatt som ny daglig leder i Møremegling. 

Offensiv leder
Styreleder Arild Sulebakk i Møremegling er svært fornøyd med å ha fått på plass en ny offensiv og forretningsorientert leder til å videreutvikle Møremegling.

– Styret har vært gjennom en grundig prosess for å finne den rette kandidaten til å lede og utvikle Møremegling i et marked som preges av både sterk konkurranse og forventninger om gode kundeopplevelser. Bendik har 12 års meglererfaring, og han kjenner både bransjen og markedet godt. Vi er trygge på at han vil bidra positivt i arbeidet med å styrke posisjonen til Møremegling som nå tar ny sats, sier Sulebakk.

Skal skape en dominerende aktør
Bendik kommer fra Molde og har tidligere jobbet i Notar og EiendomsMegler1, og var før det finansrådgiver i bank. Nå ser han fram til å lede Møremegling, som er stasjonert i både Ålesund, Molde og Ørsta.

– Jeg er ydmyk over å få muligheten til å lede Møremegling, og ser frem til å gjøre Møremegling til en dominerende eiendomsmegleraktør i Møre og Romsdal. I tillegg har jeg som mål å gjøre selskapet til det mest attraktive og kjekkeste plassen å jobbe for de ansatte. Vi vil ha fokus på gode kundeopplevelser og sterkt samarbeid med eierbank. Gjennom vår tilhørighet til Sparebanken Møre er vi del av en sterk merkevare og et større kompetansemiljø som kundene våre kan nyte godt av. Både bank og megling handler om personlig rådgivning, og her skal vi være best i klassen, og hjelpe kundene med å skape seg et hjem sier Bendik Tangen.

Søker etter flere nye medarbeidere
Bendik hadde første arbeidsdag hos Møremegling 2. januar og forteller at siden de nå tar ny sats, har de også behov for flere nye medarbeidere. Bendik søker de som drives av å arbeide aktivt i markedet med potensielle og eksisterende kunder. I tillegg søker vi etter de som ønsker å lære om meglerfaget til flere traineeroller. Les mer på Møremegling sine sider.