Bedre økonomisk forståelse

Vi skjønner at det kan være vanskelig for barn å forstå verdien av penger, særlig når det meste skjer digitalt. Gjennom mobilbank for barn får barnet ditt en bedre forståelse for egen økonomi.

La barna få følge med på hvor langt de er på vei til å kunne kjøpe sykkelen de ønsker seg eller hvor mye de kan bruke i kiosken på fotball-cupen. Gjennom mobilbanken får de enkelt tilgang til funksjoner, tilpasset deres alder og behov. 

SBM_3B7A5489_fotoKristinStoylen-web.jpg
Bankkort = mobilbank

Så lenge barnet har fått sitt eget bankkort kan det være en god ide at barnet også får sin egen mobilbank. I mobilbanken vil barnet få tilgang til den kontoen som barnet selv disponerer - normalt vil dette være kortkonto. Mobilbanken er tilpasset barnets alder og behov.

Dersom barnet allerede har fått tilsendt kodebrikke kan mobilbank enkelt lastes ned til barnets telefon. Mangler barnet kodebrikke kan dere bestille dette her. 

Vær oppmerksom på at når mobilbank/ kodebrikke er bestilt vil barnet motta passordet til innlogging på sin mobil.

2027_Kos_Kaos_familie_i_sofa1920x1080.jpg
Motiver til mer sparing
Sette egne sparemål

Det at barna selv kan sette egne sparemål gjør at de ofte motiveres til å spare mer. Et smart tips er at barnet får opprette en egen sparekonto til sitt sparemål. Da kan barnet enkelt følge med på sin sparing via appen.

Med et klart mål i sikte er det plutselig høyaktuelt å hjelpe til med både vasking og rydding i hjemmet - mot litt sparepenger, naturligvis.

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer info om våre produkt og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.