OCR giro

Faktura med KID

OCR giro passer for fakturering av både faste og tilfeldige regninger og for alle bedrifter uansett størrelse.

Slik fungerer OCR giro
Fakturaene du sender inneholder KID som vil identifisere kunden og hva betalingen gjelder. Når kundene benytter KID ved betaling, får du en OCR-fil med informasjon om innbetalingene som benyttes til automatisk oppdatering av reskontroen. Dermed slipper du manuell registrering av innbetalingene.

Ofte stilte spørsmål

OCR-giro er en tjeneste for innkreving av alle typer regninger.  Med OCR-giro kan du sende faktura med et KID-nummer som definerer hvem det er som betaler og hva betalingen gjelder. Du som oppretter fakturaen bestemmer selv innholdet i KID-nummeret og lengden på det. OCR-giro forenkler innlesningen til kontoer.

Returdata/OCR-filen kan hentes i nettbedrift eller direkte fra Nets via eNett. Filen importeres inn i bedriftens regnskap/ fakturasystem. Data fra Nets sørger for rask og sikker oppdatering av bedriftens reskontro.

Du kan få returdata inntil 3 ganger daglig. Summen av innbetalingene blir godskrevet bedriftens bankkonto daglig. Bedriften kan dermed raskt sørge for purringer, og oppnår bedre kontroll av utestående fordringer.

Det opprettes en avtale mellom bedriften og banken. Ta kontakt med din rådgiver eller kundeservice næringsliv på telefon 70 11 33 50. Du kan også sende e-post til bedrift@sbm.no

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker dere mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.
icon Ring tlf 70 11 33 50
icon Chat (Åpent hverdager 08.00-20.00)
icon Ring meg (Åpent hverdager 08.00-20.00)
icon Book møte med bedriftsrådgiver