Effektiv rente 23,9 %, kr 15.000, o/12 mnd, kredittkostnad kr 1.518. Totalt beløp kr 16.518. Se komplett prisliste.

Ikon av en globus i blåtoner
Netthandel

Handler du på nett er det lurt å betale med kredittkort. Det gir ekstra god beskyttelse ved reklamasjoner og ved manglende levering av varer. I tillegg unngår du at kontoen din blir tappet.

Ikon av øretelefoner i ulike blåtoner
Rabatt på strømmetjenester

Få inntil 500,- kroner i rabatt hvert år på strømmetjenester som Spotify, Netflix og HBO.

Ikon av bil i ulike blåtoner
Forsikring/rabatt leiebil

Er du uheldig og får skade på leiebilen, dekkes egenandelen på inntil 12.000 kroner. Forsikringen gjelder når du har betalt leiebilen eller reisen med kortet. 

Ikon av en firkant med en runding og et sjekkmerke inni i ulike blåtoner
Gratis å eie

Møre Mastercard Ung har kr 0,- i årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt. Betaler du regningen ved forfall, påløper ingen ekstra kostnader. 

Ikon av koffert i ulike blåtoner
Reiseforsikring

Har du betalt minst halvparten av reisens transportkostnader med ditt Møre Mastercard har du reiseforsikring inkludert på reisen.

Kortene utstedes i et samarbeid med SpareBank 1 Kreditt AS.

Dette er inkludert
Når er det lurt å bruke kredittkort
Mindre egnet Egnet Velegnet
Netthandel
Kjøpe vaskemaskin
Betale regninger
Økonomisk buffer
Minibank utland
Melk og brød
Spotify, Netflix o.a.
Kjøp av reiser
Leiebil
Sikker netthandel
Forsikring og rabatt* på leiebil
Til ferske kredittkorteiere

Et bankkort er knyttet til en bankkonto og du kan bruke det så lenge det er penger på konto. Kredittkortet er ikke koblet til noen konto, men gir deg tilgang til en sum som du kan låne. Når du bruker kredittkortet, låner du penger. Det kan du gjøre inntil kredittgrensen din er nådd. Når du har betalt ned alt eller deler av summen du har lånt, kan du igjen låne opptil kredittgrensen. 

Det kan være smart å bruke kredittkortet på reise, når du handler på nett og abonnerer på strømmetjenester. Du er da sikret gjennom egne lovbestemmelser. Det betyr at banken kan hjelpe deg hvis du ikke får det du har betalt for, hvis du blir svindlet eller leverandøren går konkurs. 

Men - det er ikke smart å bruke kredittkortet som langsiktig finansiering og du bør ikke bruke kredittkortet hvis du ikke har penger til å gjøre opp for deg.

Du får full oversikt over betalinger/transaksjoner og fakturaer i mobilbanken. Du kan enkelt se hvor mye du skylder og du kan betale inn på kredittkortet når du vil. I mobilbanken kan du:

  • Sjekke saldo og transaksjoner
  • Se og betale fakturaer
  • Overføre til konto
  • Endre kredittramme
  • Endre regionsperre
  • Se PIN-kode
  • Sperre kortet - og fjerne sperren om kortet dukker opp igjen

Du mottar faktura en gang i måneden på det du har lånt med kredittkortet. Betaler du ned alt du har lånt innen forfallsdato, koster det deg ingenting. Det vil si at du kan låne rentefritt i inntil 45 dager. 

Velger du å utsette betalingen og kun betaler det månedlige minstebeløpet, blir det lagt til renter på lånet til summen er betalt ned.

mastercard-standard-over.png


Ønsker du høyere kredittgrense enn på Ung-kortet?

Bestill vårt Standard-kort.

Smart å bruke på reise

Kredittkortet er perfekt for reise, og er mye tryggere enn kontanter. Bestilling av reise, leiebil og hotell er fornuftig å betale med kredittkort, da får du nemlig reiseforsikring inkludert.

Kredittkortet kan du betale med på samme måte som ditt vanlige bankkort. PIN-koden er den samme som du har på ditt vanlige bankkort.

sbm-gullkort-reise2.jpg


Full oversikt over ferieutgiftene

Benytter du kredittkortet til alle ferieutgiftene har du en enkel og oversiktlig ferieøkonomi med alt samlet på ett sted.

Ofte stilte spørsmål

For å få Møre Mastercard må du være over 18 år og ha norsk personnummer. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Oppdager du ukjente transaksjoner eller mistenker at noen har misbrukt kortet ditt, må du sperre kortet. Det kan du gjøre i nett- og mobilbanken din. Ta kontakt med Kundeservice på telefon 70 11 30 00 eller på chat fra nettbanken din.

KID-nummer og kontonummer finner du på brevet som følger kortet ditt. Du finner det også enkelt i nett- og mobilbank:

  • Velg ditt Mastercard og deretter «Detaljer»

Nå trenger du ikke lenger å opprette eFaktura selv. Ved å samtykke til avtalen "Ja takk til alle", vil alle eFaktura-avtaler til nye betalingsmottakere opprettes automatisk. Du får da første regning som eFaktura. Under menyen «avtalegiro og eFaktura» i nett-/mobilbank kan du sjekke om du har en slik avtale, og eventuelt inngå avtale.


Noe du lurer på om kredittkort?