Riktig forsikring til god pris Riktig forsikring til god pris
Personlig rådgiving Personlig rådgiving
Dedikerte forsikringsrådgivere Dedikerte forsikringsrådgivere
2026-Gunnhild2-THall-1200x1200.jpg

Næringsforsikring

For deg som skal starte bedrift, er vår næringsforsikring den første forsikringen du bør få på plass. Den dekker skader som skylder brann, vann og tyveri, men også andre skader som plutselig og uforutsett rammer eiendeler, varer og maskiner. I tillegg får du ansvarsforsikring, rettshjelp og underslags- og kriminalitetsforsikring inkludert. 

Visste du at...?

Har du ansatte i bedriften din er du pålagt å ha yrkesskadeforsikring og tjenestepensjon på plass (OTP). I tillegg anbefaler vi deg å vurdere andre personalforsikringer som reiseforsikring og behandlingsforsikring til dine ansatte. Gode forsikringsråd er bare en telefon unna. 

Dette kan du forsikre hos oss 

I tabellen under finner du en oversikt over de mest vanlige forsikringene for nystartede bedrifter. Vi gir deg også en anbefaling på hvilke forsikringer du bør ha på plass. Våre forsikringsrådgivere tar gjerne en gjennomgang av ditt forsikringsbehov, og finner en skreddersydd løsning til deg. 

Næringsbasen anbefaler

Vårt råd til en nystartet bedrift* Lovpålagt + viktige dekninger Lovpålagt

Lovpålagt forsikring som må tegnes av arbeidsgiver som har ansatte. Gir rett til erstatning etter arbeidsulykker og sykdom som er definert som yrkessykdom. 

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er en lovpålagt pensjonsordning for deg som driver bedrift i privat sektor og som har ansatte. 

Dekker virksomhetens bedrifts- og produktansvar, og beskytter bedriften mot store økonomiske tap hvis bedriften blir erstatningsansvarlig. 

Inneholder ansvarsforsikring, forsikring av bedriftens eiendeler og stans i driften som følge av skade. De viktigste dekningene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute. 

Beskytter bedriften med både gjenoppretting av data og erstatning ved avbrudd.

Vår reiseforsikring gjelder i hele verden på reiser med inntil 77 dagers varighet. Ingen krav til overnatting. Kan utvides til å gjelde ferie- og fritidsreiser for den ansatte og dens familie. 

Helseforsikring med behandlingsgaranti sikrer deg og dine medarbeidere rask behandling. Med riktig behandling kan veien tilbake til jobb være kort og din bedrift kan spare store summer. 

*Anbefalingen er på et generelt grunnlag. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med skreddersydde løsninger for deg og din bedrift. 

Kontakt oss
Åpningstid mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00