Starte bedrift - kom raskt i gang

2026-Gunnhild-THall-1200x1200.jpg
Få alt du trenger med vår
Oppstartspakke

Skal du starte egen bedrift? Dette er inkludert i oppstartspakken vår: 

  • Registrering av bedrift i Foretaksregisteret
  • Bankkonto
  • Nettbedrift
  • Mobilbank og kvitteringsapp
  • Faktura- og regnskapsprogram
  • Gratis webinarer og oppstartskurs
  • Rådgiving og support

Er du klar?

Oppstartpakken leveres i samarbeid med Conta.

Roger-Nina-Gunnhild-THall-1200x1200.jpg
Råd til å satse

Vi i Næringsbasen vet at det dukker opp mange spørsmål når du skal starte egen bedrift. Få råd om alt fra valg av selskapsform og registrering, til hvilke produkter og tjenester som er pålagt å ha, og hvilke som er fornuftige å ha.


Vi hjelper deg i gang - og vi hjelper deg videre. 
Før du hopper i det

Det er noen formaliteter som må på plass før du kan sende din første faktura. Nå gjelder å smøre seg med litt tålmodighet og ta de riktige valgene tidlig. Dukker det opp spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt med oss – vi gir deg råd.

Ikon av tallet 1
Registrere bedriften

Det første du må gjøre er å velge selskapsform. For de fleste er det lurt å velge aksjeselskap, men noen velger Enkeltpersonforetak. Er du usikker? Snakk med oss.

Når du har valgt selskapsformen, må bedriften registreres i Enhetsregisteret. Vi sørger for at bankkontoen er på plass og hjelper deg med selve registreringen.

Ikon av tallet 2 i ulike blåtoner
Velg riktige tjenester

I oppstartspakken er faktura- og regnskapsprogram, bankkonto, skattetrekkskonto for AS, nettbedrift og mobilbank bedrift inkludert – i tillegg til selve registeringen.  

I tillegg dukker det kanskje opp behov for ulike forsikringstjenester, lån eller andre betalingstjenester? Hos oss får du alt selskapet ditt trenger på ett sted. Sammen finner vi de riktige løsningene for deg og din bedrift.

Ikon av tallet 3
Rådgiving

Registering og nødvendige tjenester er på plass, og det er på tide å brette opp ermene! Vi vet at det kan dukke opp mange spørsmål og problemstillinger underveis.

Derfor har du alltid tilgang til dyktige rådgivere hos Sparebanken Møre. Vi i Næringsbasen hjelper deg med alt fra daglige bankbehov, til finansiering og forsikring.

Gode råd er bare er en telefon unna

En solid grunnmur

I tillegg til valg av selskapsform og registrering er det flere andre ting som må på plass når du starter egen bedrift. Derfor har vi samlet noen nyttige lenker som kan hjelpe deg i prosessen.