Før du hopper i det

Det er noen formaliteter som må på plass før du kan sende din første faktura. Nå gjelder å smøre seg med litt tålmodighet og ta de riktige valgene tidlig. Dukker det opp spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt med oss – vi gir deg råd.

Valg av selskapsform

Det første du må gjøre er å velge selskapsform. For de aller fleste er det lurt å velge aksjeselskap. Finn det du trenger å vite eller snakk med en av oss før du går i gang.

Registrering

Du er ett skritt nærmere. Få svar på alt du lurer på rundt det å registrere den nye bedriften din.

Økonomi og drift

Selskapsform er valgt og bedriften er registrert. Nå er det på tide å få på plass produkter som konto, nettbedrift og forsikring. God kontroll og oversikt gir deg større fleksibilitet og trygghet.  Sammen finner vi de riktige løsningene for deg og din bedrift.

En solid grunnmur

I tillegg til valg av selskapsform og registrering er det flere andre ting som må på plass når du starter egen bedrift. Derfor har vi samlet noen nyttige lenker som kan hjelpe deg i prosessen.

2026-Marie-THall-1200x1200.jpg
Råd til å satse

Vi i Næringsbasen vet at det dukker opp mange spørsmål når du skal starte egen bedrift. Få råd om alt fra valg av selskapsform og registrering, til hvilke produkter og tjenester som er pålagt å ha, og hvilke som er fornuftige å ha.


Vi hjelper deg i gang - og vi hjelper deg videre.