Det lønner seg å være ung i Sparebanken Møre

Enten du vil spare smart eller kjøpe din første bolig, så anbefaler vi å snakke med en rådgiver i banken. Det koster ingenting og du får hjelp til å legge en god plan for økonomien din.

2029_Maylee_flytter_600x600.jpg

BSU – Boligsparing for ungdom

Boligsparing for ungdom (BSU) er den lureste måten å spare til egen bolig på. Du kan spare totalt 300.000 kroner på BSU til og med det året du fyller 33 år. Da har du til sammen fått ca. 60.000 kroner i skattefradrag dersom du ikke eier egen bolig. Med BSU-konto i Sparebanken Møre får du bankens beste rente!

2029_Jorgen_Maylee_ser_ut_vindu_600x600.jpg

Boliglån Ung 

Vi har ekstra gode betingelser for deg! Den aller beste renten, for eksempel. I tillegg har vi skikkelig flinke rådgivere som vet hva som er lurt for deg som kanskje skal kjøpe din aller første bolig.

2029_Radgivning_Jorgen_600x600.jpg

Smart sparing

Noen ting er lurt å starte med så tidlig som mulig. Sparing er definitivt én av de tingene! Da får pengene lengre tid til å vokse og et par hundrelapper i måneden kan fort bety mye på lang sikt. Er du nysgjerrig på fond og aksjer, eller vil du bare ha en egen sparekonto? Ta kontakt med oss, så legger vi en plan. 

2029_Sebatian_sitter_i_bil_1920x1080.jpg

Er du under 34 år og skal kjøpe bil?

Det er enkelt å søke om billån fra Sparebanken Møre. Mangler du egenkapital? Dersom du har god nok inntekt, kan du faktisk låne hele kjøpesummen hos oss.

2029_Jorgen_Maylee_gitar_600x600.jpg

Forsikring Ung

Vi i Sparebanken Møre har samlet innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring i én pakke, for kun 172 kr i måneden! Kanskje du heller kan investere det du sparer i fond?

Karoline og Phillip 1200x1200.jpg

Vi er her for å hjelpe deg

Skal du søke om boliglån eller billån? Kanskje du er nysgjerrig på fond og aksjer? Det koster ingenting å ta kontakt med oss i banken og vi svarer på alt du måtte lure på.

Betal med Apple Pay eller Google Pay

Norges beste kundeservice

Sa vi at vi hadde Norges beste kundeservice? Det er ikke bare for å skryte altså – det betyr jo at vi tar godt vare på kundene våre. Vi gleder oss til å snakke med deg! 

Tips til deg som er ung