Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Betalingsterminaler

Visakort i en lommebok.
Økt mulighet for salg
Færre kontanter og økt sikkerhet
Garantert oppgjør

Sparebanken Møre tilbyr betalingsterminaler i samarbeid med Nets. Både stasjonære og mobile terminaler som kan være ”multiterminaler”. Multiterminaler er en løsning som passer for kontorfellesskap der inntil 10 ulike brukere kan benytte samme terminal. Brukerne deler på kostnadene og kan gjerne ha konto i ulike banker.

Norske betalingsterminaler er tilrettelagt for alle norske betalingskort, men ikke nødvendigvis for utenlandske kort. For å kunne tilby utenlandske kunder å betale med kredittkort, må avtale inngås med de aktuelle kredittkortselskapene. Du kan inngå avtale om avregning av kredittkort med Sparebanken Møres samarbeidspartner Teller AS.

Ofte stilte spørsmål

Om Betalingsterminaler

Alle norske bankkort og kort fra VISA, MasterCard, Diners og American Express kan benyttes i betalingsterminalen. I tillegg behandles også fordelskort utstedt av butikkjeder og nasjonale kredittkort. Det forutsettes at brukerstedet har inngått avtale med det enkelte kortselskap.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker dere mer informasjon om våre produkter og tjenester. Ta kontakt så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.