Ditt hjem

Et hjem er en bolig som du har gjort til din egen. Når tiden er inne for å flytte på seg, skal noen andre få gjøre din bolig til sitt hjem. En eiendomsmegler er bindeleddet mellom deg og den nye eieren. Det å skape et nytt hjem er en av de store avgjørelsene i livet, og meglernes jobb er å legge til rette for at dette blir en god opplevelse. Vi Sparebanken Møre anbefaler våre kollegaer i Møremegling på det varmeste. 

Fra august 2021 gir Møremegling deg som er kunde i Sparebanken Møre halv pris på grunnhonoraret.  Ordinær pris er 14.900 kr. Din pris som kunde i Sparebanken Møre blir 7.450 kr.


Bendik-Tangen_AFH0972-__-Tony-Hall.jpg


"Gode og trygge kundeopplevelser er kjernen i arbeidet vårt. Som datterselskap av fylkets største bank er Møremegling del av et stort kompetansemiljø og en sterk merkevare. Det nyter kundene i Møremegling godt av."

Bendik Tangen, daglig leder i Møremegling.

Artikler om bolig og finansiering

I vårt digitale magasin Engasjert finner du en rekke artikler med tema bolig og finansiering. Her er tre av artiklene. Du finner flere under kategorien Bolig.

Boliglånskalkulator

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer info om våre produkt og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.
icon Telefon 70 11 30 00
icon Chat (Åpent hverdager 08.00-20.00)
icon Møte