Logo

Hovedlogoen skal benyttes så langt det lar seg gjøre. Dersom hovedlogo ikke passer til ditt format, har vi sekundære varianter av logoen som kan tas i bruk. På denne siden kan du laste nede ulike varianter og format av logoen. 


Fargebruk i logo
Logoen skal alltid stå i hovedfargen med blått emblem med mørkeblått navnetrekk der bakgrunnsfargen tillater det. Er bakgrunnsfargen mørk skal logoen stå med blått emblem og hvitt navnetrekk. Dersom bakgrunnsfargen ikke tillater to ulike farger på emblem og navnetrekk, skal logoen enten stå i mørk blå eller helt hvit for å oppnå god lesbarhet og god kontrast til bakgrunnsfargen. Andre fargekombinasjoner skal ikke benyttes uten godkjenning. 


Last ned logo: 

  • Logo i png - klikk på ønsket format/farge, høyreklikk på bildet, og lagre det ned lokalt. Png-format kan i de fleste tilfeller erstatte jpg. Du får da en transparent bakgrunn.
  • Logo i pdf - klikk på ønsket format/farge, lagre ned fil lokalt.
sbm_logo_symbol_positiv_rgb.png


Symbol

Emblemet kan også brukes uten navnetrekk på spesialflater som fotballdrakter, treningsklær og skilt. 

SBM_Logo_Landskap_Positiv_RGB.svg

Landskap

Logoen er fleksibel og skalerbar, og fungerer både på store og små flater. Liggende logo egner seg godt på mindre flater, eksempelvis digitalt.  

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du råd eller hjelp til å velge hvilke variant av logoen du skal benytte til ditt formål, eller ikke finner det formatet du leter etter? Ta kontakt med oss - vi er glade for å hjelpe deg.