Betaling av faste regninger

Avtalegiro

Med Avtalegiro gir du banken i oppdrag å betale regninger ved å belaste kontoen din. Dette er et enkelt og sikkert alternativ for betaling av faste regninger.

For å ta i bruk avtalegiro må du først inngå en betaleravtale med banken. Deretter kan du opprette avtalegiro nettbanken under "Alt innhold" og "Avtalegiro og eFaktura" og "Søk avtalegiro- og eFakturatilbydere".

  • Har du betalt til mottaker tidligere vil det ligge forslag til ny Avtalegiro i nettbanken. Gå til «Meny» og deretter til «Avtalegiro og eFaktura». Klikk på «Forslag til betalingsavtaler». Trykk på tilbyderen du ønsker å opprette avtalen med og deretter "Opprett Avtalegiroavtale".
  • Har du ikke betalt til mottaker tidligere går du til «Opprett ny avtale». Der legger du inn navn eller kontonummer til mottaker og inngår avtale.
  • Vær obs på at det kan ta 4-6 uker før en avtalegiro er aktiv og går av seg selv. Husk at regninger som du mottar i posten må betales – selv om du har registrert deg med avtalegiro eller eFaktura.
  • eFaktura-avtaler opprettes automatisk når du har inngått "Ja takk til alle"-avtale. Er det betalingsmottakere du ikke ønsker å ha eFaktura-avtale med, kan du enkelt legge inn reservasjon i nett- eller mobilbank. Gå til "Meny", "Mine avtaler" og "Reservasjoner". 

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du råd eller ønsker mer info om våre produkt og tjenester? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg.
icon Telefon 70 11 30 00
icon Chat (Åpent hverdager 08.00-20.00)
icon Møte