Riktig forsikring til god pris Riktig forsikring til god pris
Personlig rådgiving Personlig rådgiving
Dedikerte forsikringsrådgivere Dedikerte forsikringsrådgivere
2026-Henrik-THall-1200x1200.png

Riktige forsikringer til din bedrift

Alle virksomheter er forskjellige, og har ulike forsikringsbehov. Hos oss kan du snakke med autoriserte forsikringsrådgivere, som sammen med deg finner gode løsninger tilpasset din bedrift. Vi vet hvilke forsikringer du må ha, og hvilke du bør ha på plass. Gode forsikringsråd er bare en telefonsamtale unna. 

Dette kan du forsikre hos oss 

I tabellen under finner du en oversikt over de mest vanlige forsikringene for bedrifter innen handel og service. Vi gir deg også en anbefaling på hvilke forsikringer du bør ha på plass. Våre forsikringsrådgivere tar gjerne en gjennomgang av ditt forsikringsbehov, og finner en skreddersydd løsning til deg. 

Næringsbasen anbefaler

Vårt råd til bedrifter innen handel og service* Lovpålagt + viktige dekninger Lovpålagt

Lovpålagt forsikring som må tegnes av arbeidsgiver som har ansatte. Gir rett til erstatning etter arbeidsulykker og sykdom som er definert som yrkessykdom. 

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er en lovpålagt pensjonsordning for deg som driver bedrift i privat sektor og som har ansatte. 

Inneholder ansvarsforsikring, forsikring av bedriftens eiendeler og stans i driften som følge av skade. De viktigste dekningene for å sikre at driften fortsetter som før, dersom uhellet er ute. 

Forsikring av firmabiler, budbiler, minibusser eller andre kjøretøy inntil 4,5 tonn, som brukes eller er registrert på firma. 

Består av: 
- Gruppelivsforsikring som gir erstatning hvis den ansatte dør.
- Annen sykdom som gir erstatning ved varig uførhet.

Vår reiseforsikring gjelder i hele verden på reiser med inntil 77 dagers varighet. Ingen krav til overnatting. Kan utvides til å gjelde ferie- og fritidsreiser for den ansatte og dens familie. 

Helseforsikring med behandlingsgaranti sikrer deg og dine medarbeidere rask behandling. Med riktig behandling kan veien tilbake til jobb være kort og din bedrift kan spare store summer. 

Beskytter bedriften med både gjenoppretting av data og erstatning ved avbrudd. 

*Anbefalingen er på et generelt grunnlag. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med skreddersydde løsninger for deg og din bedrift. 

Kontakt oss
Åpningstid mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00