Riktig forsikring til god pris Riktig forsikring til god pris
Personlig rådgiving Personlig rådgiving
Dedikerte forsikringsrådgivere Dedikerte forsikringsrådgivere
2026-Oyvind2-THall-1200x1200.png

Hvilke forsikringer trenger du?

Håndverkerforsikring
Vi tilbyr en egen håndverkerforsikring - en forsikringspakke som er skreddersydd for håndverkere. Pakken gjør det enkelt for deg å sørge for at du har de viktigste dekningene på plass. 

Andre forsikringer
Vår håndverkerforsikring dekker mye, men er som regel ikke nok. Blant annet må du ha yrkesskadeforsikring, og gjerne forsikring på bil og eventuelle bygninger bedriften eier. 

Hos oss kan du snakke med autoriserte forsikringsrådgivere, som sammen med deg finner gode løsninger tilpasset din bedrift. Gode forsikringsråd er bare en telefonsamtale unna. 

Dette kan du forsikre hos oss 

I tabellen under finner du en oversikt over de mest vanlige forsikringene for håndverksbedrifter. Vi gir deg også en anbefaling på hvilke forsikringer du bør ha på plass. Våre forsikringsrådgivere tar gjerne en gjennomgang av ditt forsikringsbehov, og finner en skreddersydd løsning til deg. 

Næringsbasen anbefaler

Vårt råd til en håndverkerbedrift Lovpålagt + viktige dekninger Lovpålagt

Lovpålagt forsikring som må tegnes av arbeidsgiver som har ansatte. Gir rett til erstatning etter arbeidsulykker og sykdom som er definert som yrkessykdom.

Obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er en lovpålagt pensjonsordning for deg som driver bedrift i privat sektor og som har ansatte. 

Skreddersydd forsikringspakke for håndverkere. Inneholder heldekning på eiendeler og prosjekt, i tillegg til ansvarsforsikring. Ivaretar kravene til forsikring etter Norsk Standard. Kan utvides til å dekke skader i garantitiden. 

Vår skreddersydde bilforsikring for alle håndverkere.

Består av: 
- Gruppelivsforsikring som gir erstatning hvis den ansatte dør.
- Annen sykdom som gir erstatning ved varig uførhet.

Vår reiseforsikring gjelder i hele verden på reiser med inntil 77 dagers varighet. Ingen krav til overnatting. Kan utvides til å gjelde ferie- og fritidsreiser for den ansatte og dens familie. 

Helseforsikring med behandlingsgaranti sikrer deg og dine medarbeidere rask behandling. Med riktig behandling kan veien tilbake til jobb være kort og din bedrift kan spare store summer. 

Beskytter bedriften med både gjenoppretting av data og erstatning ved avbrudd. 

*Anbefalingen er på et generelt grunnlag. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med skreddersydde løsninger for deg og din bedrift. 

Kontakt oss om forsikring

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon om forsikring? Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg. Sparebanken Møre er forsikringsagent for Eika Forsikring.