Du er klar til budrunden Du er klar til budrunden
Du vet hva du har råd til Du vet hva du har råd til
Det er gratis Det er gratis

Et finansieringsbevis er en bekreftelse på hvor mye du kan kjøpe bolig for, og du slipper å ta forbehold om finansiering når du skal delta i budrunden. Du kan enten ordne lånesøknaden selv i mobilbanken, - eller du kan få hjelp av en av våre dyktige rådgivere.

Nyttig å vite om Finansieringsbevis

I utgangspunktet trenger du bare BankID for å kunne identifisere deg og samtykke til at Altinn sender informasjon fra skattemeldingen og lønnsdata til oss. Gjennom søknadsprosessen må du også gi banken tillatelse til å hente opplysninger fra Gjeldsregisteret. Du må også oppgi egenkapitalen som skal benyttes til boligkjøpet. 

Finanseiringsbeviset er gyldig i 3 måneder og kan fornyes. Trenger du å fornye Finansieringsbeviset kan du kontakte rådgiveren din.


Når du får aksept for budet ditt og trenger boliglån, tar du kontakt med oss. Vi vil gjøre om Finansieringsbeviset til et boliglån for deg.

Finansieringsbevis er en skriftlig bekreftelse på at du har finansieringen i orden. Det er ikke bindende og er gyldig i tre måneder.

Nei, du trenger ikke å være kunde når du søker om finansieringsbevis. Men for å få utstedt et Finansieringsbevis må du være kunde. Du kan bli kunde hos oss her.

Du skal ikke vise finansieringsbeviset til megleren. Verken megleren eller selgeren trenger å vite hva som er din budgrense. Gi megleren kontaktinformasjon til din rådgiver i banken, som igjen vil bekrefte budet ditt uten å røpe det faktiske beløpet på finansieringsbeviset.

Vi hjelper deg gjerne med boliglån

Trenger du råd eller ønsker mer informasjon hjelper vi deg å finne de beste løsningene for deg.