Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?
Lag og organisasjoner

Lag og organisasjoner

Har du verv i et lag eller en organisasjon? Her finner du informasjonen du trenger. 

ikonNettbedriftNorges Idrettsforbund anbefaler sine lag og organisasjoner å utøve 4-øyne prinsippet ved gjennomføring av betalinger fra lags konto. Ved å opprette en Nettbedriftavtale sikrer en å følge anbefalingen fra forbundet. I Nettbedrift er det også enkelt å administrere roller og rettigheter knyttet til avtalen, endre disponenter, samt opprette nye brukere.
Les mer
ikonBetalingsløsningerDet blir stadig mindre kontanter i omløp. For å opprettholde laget eller organisasjonens inntekter anbefaler vi å ta i bruk Vipps som betalingsløsning ved kiosksalg, arrangement, loddsalg og ved pengeinnsamling.

Trenger dere likevel vekslepenger til et arrangement må dette forhåndsbestilles.
Les mer
ikonBli kundeLaget/organisasjonen må være registrert i Enhetsregisteret i Brønnøysund og ha fått tildelt organisasjonsnummer når de skal opprette kundeforhold i banken. De som skal disponere foreningskonti må være registrert som kunde i Sparebanken Møre.
Bli kunde
ikonMidler til gode prosjektTEFT er navnet på Sparebanken Møres samfunnsengasjement. Vi støtter prosjekt som bidrar til utvikling av lokalt næringsliv, kultur og idrettsliv, nærmiljø, kompetanse og samferdsel. Lag og organisasjoner i Møre og Romsdal kan søke om TEFT-midler til allmennyttige formål. Søknadsfrister er 1. mai og 1. oktober.
Les mer
ikonEt lite tips På siden for lag og foreninger i Brønnøysundregistrene finnes mye relevant informasjon. Blant annet hvordan du registrerer et lag/organisasjon, de ulike rollene et lag innehar, hva ei samordnet registermelding er og når bruker du den, hvorfor registrering i Frivillighetsregisteret i tillegg til Enhetsregisteret, og hva årsregnskapet skal inneholde og om dere har rapporteringsplikt.
Les mer
ikonLangsiktige samarbeidsavtaler – sponsorstøtteSparebanken Møre har avtaler med mange store og små samarbeidspartnere. Vi er opptatt av å støtte mangfoldet og bredden i idrett, kultur og andre samfunnsnyttige tiltak. Tiltak som mange har glede av. Har ditt lag/organisasjon spørsmål eller ønske om en slik avtale? Ta kontakt med ditt lokale Sparebanken Møre kontor.
Finn kontor

Vi hjelper deg gjerne!

Åpningstid:

Mandag - fredag 08:00 - 20:00
Ofte stilte spørsmål om lag og organisasjoner

Laget/organisasjonen har nettbank avtale:

  1. Styret i laget/organisasjonen må oppdaterer endringene i Enhetsregisteret for at banken kan legge inn disposisjonsrett til ny kasserer.
  2. Ny kasserer må ha et kundeforhold til banken, om ikke så må dette opprettes.
  3. Kontakt Kundeservice om de endringene som er gjort. De legger endringen inn i banken sitt system. Endringer blir kontrollert mot Enhetsregisteret.

Laget/organisasjonen har nettbedrift avtale: 

  1. Styret i laget/organisasjonen må oppdaterer endringene i Enhetsregisteret.
  2. Laget/organisasjonen legger så enkelt inn endringene selv i nettbedrift portalen.

Dette får du ved å registrere laget/organisasjonen i Enhetsregisteret i Brønnøysund. Her kan du lese mer om hva du bør ha for hånden før registrering, og link til registreringsskjema.

1. Banken krever at laget eller organisasjonen har et organisasjonsnummer. Det betyr at dere må være registrert i Enhetsregisteret i Brønnøysund og ha fått tildelt organisasjonsnummer før dere kan opprette et kundeforhold. Gjør dette før dere går videre.

2. Du går så inn på Bli kunde og oppretter et kundeforhold på egenhånd ved å logge deg inn med din private BankID. Følg stegene i skjemaet og send inn.

3. Avtale til signering kommer i retur elektronisk. Den som har signaturrett for laget/organisasjonen i Brønnøysundregistrene må signere på kundeavtalen før den trer i kraft.

Har ikke signaturberettiget BankID? Ja da bestiller du dette i nettbanken din. Les mer om BankID her...

...