Hopp til innhold
Logg inn
Hvor ønsker du å logge inn?

Remburs

En oppgjørsform for internasjonal handel

Remburser er en fleksibel og sikker betalingsmåte som kan brukes i alle bransjer både ved import og eksport.

Sikkert
oppgjør
Sikkerhet
mot annullering

Remburs - betalingssikring ved import og eksport

Remburs er en skriftlig erklæring der kjøpers bank garanterer for betaling overfor selger, forutsatt at selger har oppfylt betingelsene i rembursen, og presentert de forlangte dokumenter. Det er avgjørende at dokumentene er i overensstemmelse med rembursen.

Gangen i transaksjonen er at kjøper ber sin bank om å åpne en remburs til selgers bank. Kjøperens bank angir da rembursbetingelsene og de dokumentkrav som er nødvendig i henhold til kjøpers instruksjoner. Selger må deretter oppfylle rembursbetingelsene for at den skal gi ønsket sikkerhet. Remburs er den oppgjørsform som gir best sikkerhet for begge parter.

Ofte stilte spørsmål

Om Remburs

Hvis motparten befinner seg i en del av verden med politisk risiko, vil en remburs sørge for en tryggere og mer forutsigbar handel. Velg også remburs hvis du er usikker på motpartens finansielle situasjon, beløpet er av betydelig størrelse eller det er avtalt utsatt betaling. 

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker dere mer informasjon om våre produkter og tjenester. Ta kontakt tlf 70 11 33 50, så hjelper vi dere å finne de beste løsningen for din bedrift.
iconKontakt ossiconChat
iconRing meg (Åpent 08:00-16:00)
iconBook møte
...