Hjelper deg økonomisk hvis hesten din blir syk, skadet eller dør Hjelper deg økonomisk hvis hesten din blir syk, skadet eller dør
Kan kjøpes allerede fra 9 dagers alder Kan kjøpes allerede fra 9 dagers alder
Gjelder helt til hesten din har fylt 24 år Gjelder helt til hesten din har fylt 24 år
2026_Gjendemsjo_hest2_1920x1080.jpg

Hesteforsikring – den nødvendige tryggheten og beskyttelsen du trenger

Uansett om du har en avlshest, en konkurransehest eller en trofast gårdshest, vil vår hesteforsikring beskytte hesten din. Det beste av alt er at du kan ha denne forsikringen helt frem til første hovedforfall etter at hesten din fyller 24 år.

Hva dekker hesteforsikringen?

Gir erstatning hvis hesten din dør eller blir borte. Dekker også utgiftene hvis hesten må avlives på grunn av ulykke eller skade.

Dekker veterinærutgiftene til hesten. Kan utvides til å dekke føll under forsikret hoppe frem til føllet er 30 dager og til å dekke utgifter til foreskrevne medisiner og forbindingsmateriell med inntil 4 000 kroner per skadetilfelle.

Hvis hesten dør eller må avlives ertsatter vi utgifter til nødslakt, bortkjøring og destruksjon av kadaver med inntil 3 000 kroner.

Opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer - vi er her for å hjelpe deg!

Bestill hesteforsikring

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen. Sparebanken Møre er forsikringsagent for Eika Forsikring.