Effektiv rente 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1.518 kr. Totalt beløp 16.518 kr. Se komplett prisliste.

Ikon av koffert i ulike blåtoner
Reiseforsikring

Reise- og avbestillings-forsikring som også dekker egenandel ved skade på leiebil. 
     

Ikon av seilbåt i ulike blåtoner
Concierge Service

En tjeneste som sørger for tilrettelegging av opplevelser, arrangement og personlige behov.

Ikon av sirkel med runding inni i ulike blåtoner
Kjøpsforsikring

Dekker skader på varer betalt med kredittkort. Gjelder når varen går tapt eller blir skadet som følge av ulykke eller tyveri.        

Kortene utstedes i et samarbeid med SpareBank 1 Kreditt AS.

Kredittkort kan være smart


sbm-gullkort-netthandel.jpg


Å være skeptisk til kredittkjøp er fornuftig, men i flere tilfeller kan et kredittkort være den smarteste betalingsmåten.

Handler du på nett vil et kredittkort gi deg en ekstra sikkerhet mot svindelforsøk, slik at du unngår at kontoen din blir tappet. 

Bruker du kredittkort er du på den sikre siden hvis du trenger å reklamere. Mottar du ikke varen eller tjenesten du har bestilt, eller selskapet du har handlet med har gått konkurs, har du en ekstra sikkerhet hvis du har betalt med kredittkort.

LoungeKey

lounge.jpg


LoungeKey er Inkludert i Mastercard Ekstra og Mastercard+. Dette er en digital nøkkel som gir deg adgang til mer enn 1.200 lounger på flyplasser verden rundt – uansett hvilket flyselskap du reiser med eller hvilken klasse du reiser på.

Med Mastercard Ekstra og Mastercard+ har du også adgang til OSL lounge på Gardermoen og Business lounge på Sola og Flesland.

Du får 2 gratis besøk per år, som kan benyttes enten som to enkle besøk eller som ett besøk med ett reisefølge. Loungebesøk ut over de 2 som er gratis, koster USD 37,5 i Norge og USD 32 i utlandet. Besøket belastes ditt Mastercard.

Her kan du lese mer om LoungeKey.

Forsikring og rabatt* på leiebil
Ekstrakort-transparent.pngTrenger du å skille mellom jobb og privat økonomi? 

Bestill vårt Ekstra-kort.

Ofte stilte spørsmål

For å få Møre Mastercard må du være over 18 år og ha norsk personnummer. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Oppdager du ukjente transaksjoner eller mistenker at noen har misbrukt kortet ditt, må du sperre kortet. Det kan du gjøre i nett- og mobilbanken din. Ta kontakt med Kundeservice på telefon 70 11 30 00 eller på chat fra nettbanken din.

LoungeKey er en digital nøkkel som gjør det enklere å få adgang til lounger på flyplasser over hele verden. Har du et Møre  Mastercard Ekstra eller Møre Mastercard+ kan du laste ned LoungeKey appen eller gå inn på LoungeKey web og registrere kortet ditt der. Adgang til lounge vil fungere med QR-kode fra LoungeKey app eller med ditt Mastercard. Les mer om LoungeKey her.

Med Møre Mastercard+ får du tilgang til Concierge Service. Dette er en informasjons- og booking- service, som kan hjelpe med å tilrettelegge arrangement, booke billetter og det du måtte trenge. Du kontakter Concierge Service på telefon 21 49 23 10 eller via e-post concierge.SBM@evry.com. Les mer om Concierge Service her.

Kontonummer for innbetaling er det samme for alle våre Møre Mastercard: 4202 46 03940 

Det er et eget KID-nr (eFaktura-referanse) for hvert enkelt kort. Dette finner du i mobil- og nettbank:

  • Velg «Mastercard» i «Kontooversikt» eller under «Mine Kort» og deretter «Detaljer»
  • Velg «Mastercard i «Mine Kort» og deretter «Flere valg»/ «Fakturaoversikt»

Har du inngått avtale om eFaktura "ja takk til alle" slipper du fakturagebyr.

Nå trenger du ikke lenger å opprette eFaktura selv. Ved å samtykke til avtalen "Ja takk til alle", vil alle eFaktura-avtaler til nye betalingsmottakere opprettes automatisk. Du får da første regning som eFaktura. Under menyen «avtalegiro og eFaktura» i nett-/mobilbank kan du sjekke om du har en slik avtale, og eventuelt inngå avtale.


Noe du lurer på om kredittkort?