Effektiv rente 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1.518 kr. Totalt beløp 16.518 kr. Se komplett prisliste.

Netthandel

Handler du på nett er det lurt å betale med kredittkort. Det gir ekstra god beskyttelse ved reklamasjoner og ved manglende levering av varer. I tillegg unngår du at kontoen din blir tappet.

Klokkebetaling

Med Garminklokke kan du betale med klokka når du handler - enkelt og trygt.

   

Forsikring/rabatt leiebil

Er du uheldig og får skade på leiebilen, dekkes egenandelen på inntil 12.000 kroner. Forsikringen gjelder når du har betalt leiebilen eller reisen med kortet.

Full oversikt

I nett- og mobilbank har du full oversikt og kontroll over ditt Mastercard. Du kan følge med på transaksjoner, betale inn på kortet utenom faktura og søke om endret kredittgrense blant annet.

Gratis å eie

Møre Mastercard har kr 0,- i årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt. Betaler du regningen ved forfall, påløper ingen ekstra kostnader.
   

Reiseforsikring

Har du betalt minst halvparten av reisens transportkostnader med ditt Møre Mastercard har du reiseforsikring inkludert på reisen.
   

Kortene utstedes i et samarbeid med SpareBank 1 Kreditt AS.

Kredittkort kan være smart

Å være skeptisk til kredittkjøp er fornuftig, men i flere tilfeller kan et kredittkort være den smarteste betalingsmåten.

Handler du på nett vil et kredittkort gi deg en ekstra sikkerhet mot svindelforsøk, slik at du unngår at kontoen din blir tappet. 

Bruker du kredittkort er du på den sikre siden hvis du trenger å reklamere. Mottar du ikke varen eller tjenesten du har bestilt, eller selskapet du har handlet med har gått konkurs, har du en ekstra sikkerhet hvis du har betalt med kredittkort.


sbm-gullkort-netthandel2.jpg

Smart å bruke på reise

Kredittkortet er perfekt for reise, og er mye tryggere enn kontanter. Bestilling av reise, leiebil og hotell er fornuftig å betale med kredittkort, da får du nemlig reiseforsikring inkludert.

Kredittkortet kan du betale med på samme måte som ditt vanlige bankkort. PIN-koden er den samme som du har på ditt vanlige bankkort.

sbm-gullkort-reise2.jpg


Full oversikt over ferieutgiftene

Benytter du kredittkortet til alle ferieutgiftene har du en enkel og oversiktlig ferieøkonomi med alt samlet på ett sted.

Forsikring og rabatt* på leiebil
Når er det lurt å bruke kredittkort
Mindre egnet Egnet Velegnet
Netthandel
Kjøpe vaskemaskin
Betale regninger
Økonomisk buffer
Minibank utland
Melk og brød
Spotify, Netflix o.a.
Kjøp av reiser
Leiebil
Ekstrakort-transparent.pngTrenger du å skille mellom jobb og privat økonomi? 

Bestill vårt Ekstra-kort.

Mørk blått Mastercard fra Sparebanken Møre
Opprette eFaktura
  • Har du allerede akseptert vilkår for å motta eFaktura fra alle organisasjoner som tilbyr dette, inngås eFakturaavtale automatisk og allerede første regning kommer som eFaktura.
  • Med eFaktura slipper du fakturagebyr. Da trenger du kun å godkjenne fakturaen i mobil- eller nettbank.
  • Under menyen «avtalegiro og eFaktura» i nett-/mobilbank kan du sjekke om du har en slik avtale, og eventuelt inngå avtale.
  • Fakturabeløp er totalt skyldig beløp. Du kan velge om du vil betale hele eller deler av det du skylder, men du må uansett betale minstebeløpet.
  • Du kan lese mer om eFaktura her.Ofte stilte spørsmål

For å få Møre Mastercard må du være over 18 år og ha norsk personnummer. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Oppdager du ukjente transaksjoner eller mistenker at noen har misbrukt kortet ditt, må du sperre kortet. Det kan du gjøre i nett- og mobilbanken din. Ta kontakt med Kundeservice på telefon 70 11 30 00 eller på chat fra nettbanken din.

Kontonummer for innbetaling er det samme for alle våre Møre Mastercard: 4202 46 03940 

Det er et eget KID-nr (eFaktura-referanse) for hvert enkelt kort. Dette finner du i mobil- og nettbank:

  • Velg «Mastercard» i «Kontooversikt» eller under «Mine Kort» og deretter «Detaljer»
  • Velg «Mastercard i «Mine Kort» og deretter «Flere valg»/ «Fakturaoversikt»

Har du inngått avtale om eFaktura "ja takk til alle" slipper du fakturagebyr.

Nå trenger du ikke lenger å opprette eFaktura selv. Ved å samtykke til avtalen "Ja takk til alle", vil alle eFaktura-avtaler til nye betalingsmottakere opprettes automatisk. Du får da første regning som eFaktura. Under menyen «avtalegiro og eFaktura» i nett-/mobilbank kan du sjekke om du har en slik avtale, og eventuelt inngå avtale.


Noe du lurer på om kredittkort?

icon Ring
icon Chat (Åpent hverdager 08.00-20.00)
icon Møte